Bremed BD6610 háttámasz

Memóriahabos tartásjavító az egészségesebb tartásért!
 
A háttámasz különleges formája és anyaga miatt elősegítheti az egészséges testtartást és tehermentesíti a csigolyákat a nyomás alól.
Memory Foam: memóriahab anyagot a NASA fejlesztette ki, amikor olyan anyagokat kerestek, amelyek a legnagyobb energia elnyelését biztosítják.
 
A tartásjavító háttámasz főbb tulajdonságai:
Anyaga egy nagy viszko elasztikusságú polyetilén hab: memóriahab, amely egyedülálló nyomáselosztási képességgel rendelkezik, így tökéletesen nyomáspont nélkül érintkezik a testtel. 
Ennek következtében rehabilitációs és megelőző lehetősége kiemelkedő.
A tartásjavító háttámasz különleges formája és anyaga miatt elősegítheti egészségesebb testtartását és tehermentesíti a csigolyáit a nyomás alól.
 
A memóriahabos tartásjavító előnyei:
- illeszkedik a derék és a csípő körvonalához
- hőmérséklete érzékenyen reagál a test hőjére és tömegére
- ideálisan használható otthon, munkahelyen és utazás közben
- célja kettős: lehet ülés vagy támaszték
- levehető és mosható pamut velúr huzat
- hosszantartó kényelmet biztosít
 
Tartásjavító eszközök a rossz tartás ellen:
Ülés közben hajlamosak vagyunk a gerinc előre hajlítására, a „kerek háttal” való ülésre, ami a csigolyák és a közöttük levő porckorongok terhelését tovább fokozza.
 
A helyes ülőtartás kialakítását az ülőbútor is befolyásolja. A használatban levő legtöbb irodaszék és iskolai ülőbútor nem felel meg azoknak az ergonómiai követelményeknek, melyek a helyes testtartást elősegítenék. A tartásjavító háttámasz segítségével ez a probléma kiküszöbölhető. Kedvezőtlen és veszélyeztetett helyzetben vannak a tartósan ülő munkát végzők és az iskolások is. Tartásjavító eszközök használatávall javítható a testtartás és a fájdalom megszüntethető.

Írjon véleményt.

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

  • Cikkszám: 16.0.0268.00
  • Elérhető: Raktáron
  • 7,990 Ft

Címkék: Bremed, háttámasz, párna