Tartásjavító lumbális öv

Tartásjavító lumbális öv
Gerincfájdalom csökkentése és tartásjavítás egyben.
 
A tartásjavító lumbális öv tartási rendellenességek korrekciójára szolgáló tartásjavító eszköz.
A gerinc testünk egyik legfontosabb része, mely támaszul szolgál a teljes csontvázunknak, és lehetővé teszi mozgásunkat.
Amennyiben gerincünk megsérül és funkciója károsodik, az fájdalmat, sokszor mozgásképtelenséget eredményez. Ebben segíthet a tartásjavító lumbális öv.
 
A tartásjavító övről:
Elsősorban a gerinc alsó harmadának a rögzítésére, tehermentesítésére ajánlott.
Hatása:- ülőhelyzetben a testtartás javítása- deréktáji gerincoszlop megbetegedések megelőzése és kezelése- deréktáji gerincfájdalom csökkentése.
Rossz testtartás esetén ez az eszköz a helyes testtartásra készteti viselőjét.
Csak ülő testhelyzetben használható.
 
Hasonlóan a többi tartásjavító eszközhöz, a tartásjavító lumbális öv segít a helyes testtartás kialakításában és megszünteti a kínzó fájdalmat, a később kialakuló nagyobb problémákat.
 
A hanyag, a 'púpos' tartás az esetek nagy részében a mozgásszegény életmód következményei. Ezek megjelenését már gyermekkorban felfedezhetjük, ekkor tehetünk a legtöbbet és a legkönnyedebben megszüntetésükért. A gerinc egyenletes, kiegyensúlyozott terhelése, a tartásjavítás gyermekkorunktól biztos alapot épít fel a későbbi probléma- és fájdalommentes felnőttkorunk elérésére, az egészséges tartás megvalósítására.
 
Rossz ülő és testtartás
Ülés közben hajlamosak vagyunk a gerinc előre hajlítására, a „kerek háttal” való ülésre, ami a csigolyák és a közöttük levő porckorongok terhelését tovább fokozza.
A helyes ülőtartás kialakítását az ülőbútor is befolyásolja. A használatban levő legtöbb irodaszék és iskolai ülőbútor nem felel meg azoknak az ergonómiai követelményeknek, melyek a helyes testtartást elősegítenék. Éppen ezért kedvezőtlen és veszélyeztetett helyzetben vannak a tartósan ülő munkát végzők, és ebbe a kategóriába tartoznak az iskolások is, akik éveken át napi több órát töltenek ülő testhelyzetben. Tartásjavító termékekkel javítható a testtartás és a fájdalom megszüntethető.

Írjon véleményt.

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

  • Cikkszám: 16.0.0551.00
  • Elérhető: Raktáron
  • 2,490 Ft

Címkék: tartásjavító, lumbális, öv

Mások ezeket vásárolták ezzel a termékkel együtt

Emlékeztető heveder Medi-Fix

Tartás javító emlékeztető heveder   Gyenge háti izomzat, helytelen testtartás korrigálásá..

4,290 Ft

Nyakmasszírozó Pangao kék

Tens alapú nyakmasszázs melegítő funkcióval   Az elektromos idegingerléssel történő kezel..

8,590 Ft