TabDop - LCD kijelzővel

Pre-Order TabDop - LCD kijelzővel

 

A műszer érzékelője 2 MHz-es ultrahangnyalábot bocsát ki, amely az emberi szervezet akár 20 cm-es mélységébe is képes behatolni. A szervezetbe hatoló ultrahang a különböző szövetek határfelületeiről visszaverődik. Ha a határfelületek mozognak, akkor a visszavert ultrahangnyaláb frekvenciája a Doppler-effektus következtében megváltozik. A változás az ember által is hallható hangok tartományába esik.
 
A 2 MHz-es ultrahang nagy behatolási mélysége és a készülék nagy felületű érzékelője elsősorban szülészeti diagnosztikai alkalmazást tesz lehetővé:
 
A TabDop már a terhesség 11-12. hetétől észleli az emberi magzat szívének mozgását. Ettől kezdve a szívműködés a terhesség végéig nyomon követhető. észleli a placenta nagy ereit, így képes annak helyét meghatározni. Segítségével felderíthető az ikerterhesség. Az előlapján elhelyezett LCD kijelzőn megjeleníti a magzati szívfrekvencia pillanatnyi értékét.
 
A felsorolt alapfunkciók mellett a készülékhez számítógép csatlakoztatható, amelynek képernyőjén a „TabDop Monitor” program segítségével megjeleníthető a magzati pulzusszám/idő diagram, valamint egy eseményjelző gomb segítségével az anya bejelölheti a magzatmozgások időpontját. A pulzusszám/idő diagram felvételén túl lehetőség van a görbe nyomtatására is. A mérésekhez fűzött diagnózis és megjegyzés a páciens és az orvos azonosító adataival együtt szintén megjelenik a nyomtatott ábrán. Lehetőség van továbbá a papírsebesség dinamikus állítására, valamint a görbe értékeinek pontos meghatározására kurzorvonalzó segítségével. A program adatbázisa 10.000 páciens tetszőleges számú adatának kezelésére alkalmas.
 
A TabDop-P az elektromos hálózatról üzemeltethető, kiváló hangminőségű, könnyen kezelhető, asztali készülék.
Dopplerek
Doppler Professzionális használatra, magzati szívhang használatra
Fej 2 MHz
Fej opció Nincs
Vizsgálat területe Fejtől függ. Részletek a termékkategória leírásában
Kijelző Van, LCD, alfanumerikus
Kijelző megjelenítési módok Magzati szívfrekvencia pillanatnyi értéke
Hangszóró
Automatikus hangerősség szabályozás
Automatikus kipacsolás
Memória
Tápellátás 230 V, 50 Hz, 5 W
Opció 2 MHz-es lapos, nagy látószögű érzékelő rögzítő pánt az érzékelőhöz anyai eseményjelző kapcsoló TabDop Monitor program PC illesztő kábel
  • Product Code: 01.3.2586.00
  • Availability: Pre-Order
  • 110,000 Ft

Tags: TabDop - LCD kijelzővel