Mágnesterápiás matrac W-100

Low Stock Mágnesterápiás matrac W-100

A mágnesterápiás matrac alkalmazható: reumatikus problémákra, fájdalomcsillapításra, stresszoldásra, alvászavarok enyhítésére, immunrendszer támogatására, fizikai és szellemi teljesítményfokozásra, sebgyógyulásra, allergiára.
A mágnesterápiás matrac által létrehozott pulzáló mágneses tér javíthatja a közérzetet, serkentheti sejtjeink működését.
A pulzáló mágnesterápia a sejtszintű anyagcserét állítja helyre illetve fokozza, ezáltal mindig azokat a problémákat kezeli, amelyek fennállnak. Minden szervezet abban kap támogatást, amiben segítségre van szüksége.
A pulzáló mágnesterápia által lerövidülnek a gyógyulási folyamatok, szervezetünk gyorsabban regenerálódik, csökkennek a fájdalmak.
A mágnesterápiás matrac magyar termék.

A mágnesterápiás készülék alapvető funkciói:
• regeneráció, rehabilitáció a napi munka, vagy sportolás után,
• az egészség megőrzése, a szervezet energia ellátása,
• immunrendszer erősítése, betegségmegelőzés
• akut és krónikus fájdalom csillapítása
• alvászavarok csökkentése,
• feszültség oldása
• izomgörcs-oldás, izomlazítás,
• izomtónus-csökkentés
• sérülések, műtéti kezelésének gyorsabb gyógyulása
• fekvő, mozgáskorlátozottságot okozó állapotokban energetizálás
• sérülések műtéti kezelésének gyorsabb gyógyulása
• élelmiszer- és pollen allergia tüneteinek csökkentése
• méregtelenítés fokozása,
• az emésztés hatékonyabbá tétele, anyagcsere optimalizálása

Mágnesterápiás matrac fontos jellemzői:
A mágnesterápiás matracot úgy tervezték, hogy a mágnesterápia a rohanó életmódunkba is beilleszthető legyen. Minden körülmények között segíteni tudjuk általa szervezetünket: legyengült állapotban, túlterheltség esetén, stresszes feszült helyzetekben.

Mágneses matrac mérete: 190 cm x70 cm

Hogyan működik a mágnesterápiás matrac?
* • beépített programok
* • óránként 20 perces kezelési idő
* • 4 hetes ismétlődő alapprogram
* • 2 választható program: kiegészítő immunerősítő és relaxáló kezelés

A mágnesterápiás matrac alapprogramja

A mágnesterápiás készülék alapprogramja a nap 24 órájában óránként 20 percre automatikusan bekapcsol, és előre meghatározott program szerint a pulzáló mágnesterápia által kezeli szervezetünket.

A kezelőprogramok 4 héten keresztül automatikusan hetente változnak, majd az ötödik héten elölről kezdődik a négyhetes ciklus.
Mind a négy héten különbözőek, de egy-egy hétig azonosak a kezelő programok. Minden kezelőprogram kicsit más módon stimulálja a sejteket.

A programok befejezéseként minden esetben egy általános immunrendszer erősítő program fut végig.

A mágnesterápiás készülék előnye nem csak abban rejlik, hogy időt takarít meg azzal, hogy alvás közben kezel, a legideálisabb feltételeket biztosítja a kezeléshez.
Normál esetben alvás közben stressz mentesek, nyugodtak vagyunk, közvetlen környezetünk állandó és ideális hőmérsékletű - a takaró alatt.
A mágnesterápia hatásosságát döntően befolyásolják ezek a körülmények.

Mikor használjuk az Immunerősítő programot?

Ha a szervezetet járvány, fertőzés veszélyezteti, vagy nehezen elviselhető terhelést kapott, vagy a terhelés az aktuális energia állapotot meghaladja, ezt a programot válasszuk a mágnesterápiás matrac kezelőegységén.

Mikor használjuk a Relaxációs programot?

Stresszes, feszült időszak, szapora szívműködés és emelkedett vérnyomás kiegészítő kezeléseként, alvászavarok esetén, anyagcsere túlműködés csökkentésére kiegészítésként alkalmas lehet a pulzáló mágnesterápia.


A mágnesterápiás készülék előnyei

KéNYELMES: Nincs még egy olyan hasonló berendezés, amely éjszaka, alvás közben fejtené ki hatását. Ez két okból is előnyös.
Az egyik, hogy alvás közben a test nyugalmi állapotban van és ilyenkor a leginkább fogékony erre a beavatkozásra.
A másik pedig az, hogy nem kell újra és újra elmenni a kezelésre, előszedni a mágnesterápiás berendezést, beállítani, elindítani stb.
Egyszer kell elindítani az alapprogramot és a többit már a mágnesterápiás gép önállóan, folyamatosan teszi. Az ember nem felejtheti el és nem is hanyagolhatja el egyéb teendői miatt.

RENDSZERES OTTHONI KEZELéS: Leginkább alvás alatt (kevés kivételtől eltekintve) vagyunk stresszmentesek, ideális a testhőmérsékletünk, van rendszeresen időnk kezelésekre.
A legalább 5-8 óra alvás alatt ráadásul lehetőségünk van több kis dózisban mágnesterápiás kezelést kapni, egy nagyobb adag helyett.
Ez szervezetünk számára sem megterhelő, sőt ezt minden nap megtehetjük.
A heti 1-2 alkalommal kapott (ha el tudunk menni rendszeresen minden kezelésre) nagyobb dózis helyett rendszeresen, napi több kis adagra osztva, minden nap, extra energia és idő ráfordítás nélkül kaphatjuk meg a mágnesterápia kezelést.

TERMéSZETES MáGNESTERáPIA: A matrac változó intenzitású mágneses teret hoz létre a test körül és így megközelíti a Föld bolygó által létrehozott váltakozó mágnesességet.
A mágnesterápiás készülék mágneses jelalakja nem tartalmaz digitális jeleket, az élő szervezet számára „érthetetlen” jelalakot, vagy túl gyors változást (túl magas frekvenciájú összetevőt), sokkal inkább a természetes életünk során szervezetünket érő jelalakot reprodukálja formájában, intenzitásában egyaránt.

A mágnesterápiás matrac az egész test sejtterápiás kezelésére szolgál. A készülék elsődlegesen egészségmegőrző céllal lett kifejlesztve, azonban főleg a kézzel indítható programokkal és extra kezelő egységével terápiás kezelésekre is alkalmas.

Kiknek nem javasoljuk a mágnesterápiás matrac használatát?
Beépített pacemakerrel élőknek és terhes nőknek orvosi felügyelet mellett javasoljuk a készülék használatát.

 

Mágnesterápia
Mágneses mező 100 uT
Frekvencia Nincs adat
Kezelőfejek száma 1 (nagyméretű lap)
Mire alkalmazható? Reumatikus problémákra, fájdalomcsillapításra, stresszoldásra, alvászavarok enyhítésére, immunrendszer támogatására, fizikai és szellemi teljesítményfokozásra, sebgyógyulásra, allergiára.
Tápellátás 230 V AC
  • Product Code: 06.2.3995.00
  • Availability: Low Stock
  • 170,000 Ft

Tags: Mágnesterápiás matrac W-100