Tisztelt Vásárlóink!
Vércukor, és labor tesztcsíkokat, a nagy melegre való tekintettel csak az időjárás enyhülése után szállítunk ki, mert a termék érzékeny a melegre.

 

Rextra katalógusok

Rextra katalógus 2017

Nőgyógyászati eszközök 2015/16

Állatorvosi eszközök 2015/16

Kategóriák
Termék kereső

Kategória szűrése

Gyártó szűrése

Ár (HUF) 0 - 500000

Széchenyi pályázat

GOP-1.1.1-11-2012-0392

Hírlevél feliratkozás

Adja meg nevét, e-mail címét és rendszeresen értesítjük önt az újdonságokról, aktuális akciókról.

Név:*
E-mail:*

Sani-Z 5l

5,000 Ft
Cikkszám: 04.2.2478.00
Készlet információ: Készleten
Mennyiség:

Sani-Z 5l

SANI Z professzionális zsíroldó tisztítószer koncentrátum

Felhasználási terület:
A SANI-Z sokoldalúan használható, két hatóanyag csoportot (mosóaktív és oldásközvetítő) tartalmazó takarító-, tisztítószer. így hatásában a mosogató és a "tűzhelytisztító" funkciót együtt találjuk. Az igen erős zsíroldó hatás mellett különlegessége, hogy a csak erős mechanikai behatással, p1. dörzsölő eszköz, súrolókefe használatával eltávolítható, már beszáradt szennyezések az oldásközvetítők hatására fellazulnak és kisebb mechanikai hatással is eltávolíthatók, így a felületet (pl. teflon- vagy egyéb érzékeny bevonat) súrolókefe, "dörzsi" helyett puha szivacs vagy rongy segítségével tisztítható és így elkerülhető a felület károsodása. Ez érvényes azon szennyezésekre, melyek eltávolíthatatlanságába már beletörődtünk, p1. csúszásgátló kivitelben készült kerámialapos padozat esetében a kisméretű mélyedések sötét elszíneződése, vagy olyan felületek foltosodása, melyet hosszú ideje takarítanak önfényező szerrel, ahol a régi, önfényező komponens már elöregedett a felületen a természetes oxidáció és a háttér UV sugárzás következtében és lemoshatatlanná vált. Néhány heti SANIZ alkalmazás után ezek a felületek kitisztulnak.

Alkalmazás I.:
Beszáradt, cementálódott szennyezés esetén a szert 1:2 arányban keverjük vízhez, rárétegezzük (p1. szórófejes, kézipumpás flakon segítségével) a szennyezett felületre, majd néhány percig hagyjuk a felületen, ekkor lazítja a cementálódott szennyezést. Ezután tiszta vízzel, puha szivaccsal letakarítjuk. Ekkor a felületen lévő tömény mosó oldat felhígul és habzás mellett a zsíros szennyezést is eltávolítja. Szükség esetén, öblítés után az eljárást ismételjük meg. A SANI-Z használata után, minden esetben alaposan öblíteni kell tiszta vízzel.

Alkalmazás II.:
A szer mindennapos takarításnál is alkalmazható, ekkor a szennyezettség mértékétől függően 0.3 - 1.0 % között kell a takarító vízhez keverni. ( 10 liter vízhez 0.3 - 1 dl szer) Az alkalmazandó koncentrációt a helyi körülmények között, a gyakorlatban kell beállítani. Gépi takarításnál általában elegendő a 0.5%-os szerkoncentráció. (10 liter vízbe 0.5 dl szer)
A terméket ajánljuk önálló takarító, tisztítószerként is alkalmazni, nem csak fertőlenítés előtt.

összeférhetőség fertőtlenítő szerekkel:
A SANI-Z összetétele biztosítja, hogy a szer maradványa a felületen a kvaterner ammónium bázis antimikrobiális hatóanyagokra épülő fertőtlenítőszerek hatását nem befolyásolja. Ezért azokban a különleges esetekben, amikor olyan erős szennyezettségű felületet kell fertőtlenítenünk, hogy a tisztító hatású felület-fertőtlenítőszer tisztító hatása már nem elegendő a felület maradéktalan megtisztítására, a SANI-Z előtisztítószerként is alkalmazható, p1. SANISEPT-FORTE, SANISEPT-WR1, vagy SANISEPT-QUICK alkalmazása előtt, mert azokkal kémiailag kompatibilis. Ilyen feladat a kórházakban kb. a felületek 3 - 8 %-a, pl. a fekáliás és egyéb hasonló szennyezéseket tartalmazó anyagok gyűjtőhelyének fertőtlenítő takarítása. Ekkor, p1. a SANISEPT-FORTE használata előtt ajánlott SANI-Z - vel kitakarítani. Ha nem tesszük, akkor a beszáradt szennyezés-foltok alól, melyeket egy "tűzhelytisztító" funkció nélküli szerrel nem tudunk eltávolítani, befertőzhet a már fertőtlenített felület.

összetétel:
nem ionos tenzidek 5-15%; oldás közvetítők 5-15%, i-propanol <5%; egyéb összetevők egyenként kevesebb, mint 1%-ban: NaOH, konzerválószer (benzalkóniumklorid), komplexképző (EDTA Na só), illat
Figyelem!
A terméket más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos!
A szer lúgos kémhatású, szemre, bőrre, nyálkahártyára irritáló. Az alkalmazás során betartandó biztonsági előírások a címkén és a biztonsági adatlapon találhatók.

Minőségét megőrzi: bontatlan csomagolásban 3 évig

Írjon véleményt

Az Ön neve:

Az Ön véleménye:

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot:

Címkék: Sani-Z 5l

A REXTRA-ról

Az 1990-ben alakult Rextra Kereskedelmi Kft. 23 szaküzletbőlálló országos bolthálózatával a hazai orvosi műszerkereskedelem meghatározó szereplője.
 
Kínálatunkban, mely több mint 8 ezer féle cikkből áll, az orvosi műszerek mellett megtalálhatóak az számítástechnikai eszközök, a rendelőkben használatos bútorzatok, melyeket akár egyedi igény alapján, rövid határidővel szállítani tudunk, valamint a ruházatok, és az egyszerhasználatos eszközök. Üzletfilozófiánk, hogy partnereink minden szükséges orvosi eszközt egy helyen, kedvező árszinten tudjanak megvásárolni.

Kapcsolat

  • 06 (26) 309-109
  • 06 (20) 231-2599
  • 06 (26) 310-044
  • info@rextra.hu webshop@rextra.hu
  • rextra.vevoszolgalat rextra2012eva

REXTRA Facebook

REXTRA Kereskedelmi Kft.
2000 Szentendre, Rózsa u. 16.