Sanisept WR-1 5L felület fertőtlenítő

Sanisept WR-1 5L felület fertőtlenítő

Tisztító hatású felületferőtlenítő koncentrátum

Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid, virucid (Hepatitis B, HIV inaktíváló hatású is)

Antimikrobiális hatóanyag:
kvaterner-ammónium-bázis (didecil-dimetil-ammónium klorid)

Mosóaktív hatóanyag:
alkil-poliglikol éterek

Minőségét megőrzi:
bontatlan csomagolásban 3 évig

Alkalmazási koncentráció és behatási idő:
2 % -os koncentráció - 60 perc behatási idő
5 % -os koncentráció - 15 perc behatási idő
Magas fehérjeszennyezettség esetén Hepatitis B, HIV ínaktiváló hatás eléréséhez: 2 % -os koncentráció - 120 perc behatási idő

Alkalmazási terület:
Betegellátó intézményekben, szociális otthonokban és egyéb intézményekben alkalmazható, ahol higiénés fertőtlenítő takarításra vonatkozó előírások vannak érvényben, mosható padló- és falburkolatok, valamint vizes helységek berendezési, felszerelési tárgyainak egy munkafázisban történő tisztító hatású fertőtlenítése.

Alkalmazás módja:
A munkaoldatot mindig a felhasználás előtt, frissen kell elkészíteni. A tisztítandó és fertőtlenítendő felületre, egy erre a célra alkalmas eszközzel, p1. kefével, moppal, stb. feltakarítjuk a felületet, majd a tiszta felületre friss oldatot hagyunk rászáradni. Hagyjunk kissé nedvesen a felületet száradás előtt, hogy megfelelő mennyiségű fertőtlenítő hatóanyag maradjon a felületen. Szükség esetén a megfelelő behatási idő letelte után a felület öblíthető. PI. 10 liter vízbe 2 dl koncentrátumot teszünk, és az így nyert munkaoldatot felvisszük a felületre, majd hagyjuk rászáradni. Tárgy, technológiai eszköz esetében azokat a munkaoldatba merítjük, ott mechanikus tisztítással, pl. súrolókefével, szivaccsal stb., tisztítjuk, majd az előírt behatási ideig áztatjuk. A szer klór és aldehid mentes, nincs egészségkárosító gőz vagy gáz kibocsátása.

Figyelem!
A terméket más tisztító- és fertőtlenítő szerrel keverni tilos!
A koncentrátum szem, bőr és nyálkahártya irritáló. A termék használatánál betartandó biztonsági előírások a termék címkéjén részletesen megtalálhatók.
 

  • Product Code: 04.2.1397.00
  • Availability: In Stock
  • 5,800 Ft

Tags: Sanisept WR-1 5L felület fertőtlenítő