Tisztelt Vásárlóink!
Vércukor, és labor tesztcsíkokat, a nagy melegre való tekintettel csak az időjárás enyhülése után szállítunk ki, mert a termék érzékeny a melegre.

 

Rextra katalógusok

Rextra katalógus 2017

Nőgyógyászati eszközök 2015/16

Állatorvosi eszközök 2015/16

Kategóriák
Termék kereső

Kategória szűrése

Gyártó szűrése

Ár (HUF) 0 - 500000

Széchenyi pályázat

GOP-1.1.1-11-2012-0392

Hírlevél feliratkozás

Adja meg nevét, e-mail címét és rendszeresen értesítjük önt az újdonságokról, aktuális akciókról.

Név:*
E-mail:*

Sanisept-Quick 5L felület fertőtlenítő

8,000 Ft
Cikkszám: 04.2.0708.00
Készlet információ: Készleten
Mennyiség:

Sanisept-Quick 5L felület fertőtlenítő

Tisztító hatású felületfertőtlenítő koncentrátum

Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid, virucid (MRSA, Hepatitis B, HIV, Rotavírus inaktíváló hatású is)

összetétel: alkildimetilbenzil-ammóniumklorid <5% didecil-dimetil-ammóniumklorid <5%,

alkildimetil-etilbenzil-ammóniumklorid<5%

izopropilalkohol <5%

Antimikrobiális hatóanyag: 3 különböző kvaterner-ammónium-bázis kombinációja

Különleges jellemző az általános, egyfázisú felületfertőtlenítő-takarító funkció mellett: Extra hatásspektrum, extra rövidre csökkenthető behatási idő (7,5% koncentrációban 1 perc!), az akrilüveget (plexi) nem károsítja, így alkalmazható pl. diagnosztikai készülékek vagy szoláriumok sorozatban történő üzemeltetésénél.

Alkalmazási terület I.: Betegellátó-kórházi–egészségügyi, higiénés üzemi, intézményekben, inkubátorok esetében is, idősek otthonában, óvodákban, iskolákban, közintézményekben, valamint az élelmiszeriparban (tejipar kivételével), üzemi konyhákon, éttermekben alkalmazható mosható padló- és falburkolatok, valamint berendezési, felszerelési tárgyak fertőtlenítése hagyományos takarító - fertőtlenítő technológiában alkalmazva.

Alkalmazási terület II.: Gyors fertőtlenítőként alkalmazható tárgyak, felületek fertőtlenítésére, akril üveg felületek esetében is, mert azokat sem károsítja. Ajánlott orvosi rendelőkben, „fitness”-klubokban, szoláriumokban, bárhol, ahol sok ember megfordul, és ügyelni akarunk arra, hogy a tárgyak, melyeket sok különböző személy megfog, vagy más módon a bőrével érint (pl. szoláriumok) ne vigyenek át fertőzést az egyik személyről a másikra. A szer alkalmas arra, hogy az ajánlott koncentrációban igen rövid idő alatt kifejtse hatását, és a sorozatban használt tárgyak nem esnek ki hosszas fertőtlenítő eljárás miatt a használatból.

Figyelem! A szer használata után alkalmazzunk vizes öblítést vagy vizes tárggyal (tiszta törlőruha, papírtörölköző) való letörlést, mert a szer érzékeny bőrűeknél esetleg bőrirritációt okozhat.

A készítmény tisztító hatással is rendelkezik.

Alkalmazási koncentráció és behatási idő: 1 % konc. - 60 perc behatási idő

2 % konc. - 30 perc behatási idő

Gyors fertőtlenítésére: 7,5 % konc. - 1 perc behatási idő

Egyéb alkalmazási koncentráció – behatási idő előírások részletesen a termék címkéjén találhatók.

Alkalmazás módja: A munkaoldatot mindig a felhasználás előtt, frissen kell elkészíteni!

A tisztítandó és fertőtlenítendő felületre, egy erre a célra alkalmas eszközzel, pl. kefével, moppal, stb. feltakarítjuk a felületet, majd a tiszta felületre friss oldatot hagyunk rászáradni. Hagyjunk kissé nedvesen a felületet száradás előtt, hogy megfelelő mennyiségű fertőtlenítő hatóanyag maradjon a felületen.

Szükség esetén a megfelelő behatási idő letelte után a felület öblíthető. Pl. 10 liter vízbe 1 dl koncentrátumot teszünk, és az így nyert munkaoldatot felvisszük a felületre, majd hagyjuk rászáradni. Tárgy, technológiai eszköz esetében azokat a munkaoldatba merítjük, ott mechanikus tisztítással, pl. súrolókefével, szivaccsal stb., tisztítjuk, majd az előírt behatási ideig áztatjuk.

Munkaoldat készítése: 1% és 2 %-os oldat esetében: 10 liter csapvízbe beleöntünk a %-nak megfelelően 1, vagy 2 dl SANISEPT-QUICK koncentrátumot. 5 vagy 7,5 %-os oldat esetében 4-5 liter csapvízbe a %-nak megfelelően 5 vagy 7,5 dl koncentrátumot öntünk, majd az oldatot feltöltjük 10 liter térfogatra csapvízzel.

Kiszerelések: 1 l, 5 l

A termék KLóR és ALDEHID mentes, nincs egészségkárosító gőz vagy gázkibocsátása.A terméket más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos!

Írjon véleményt

Az Ön neve:

Az Ön véleménye:

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot:

A REXTRA-ról

Az 1990-ben alakult Rextra Kereskedelmi Kft. 23 szaküzletbőlálló országos bolthálózatával a hazai orvosi műszerkereskedelem meghatározó szereplője.
 
Kínálatunkban, mely több mint 8 ezer féle cikkből áll, az orvosi műszerek mellett megtalálhatóak az számítástechnikai eszközök, a rendelőkben használatos bútorzatok, melyeket akár egyedi igény alapján, rövid határidővel szállítani tudunk, valamint a ruházatok, és az egyszerhasználatos eszközök. Üzletfilozófiánk, hogy partnereink minden szükséges orvosi eszközt egy helyen, kedvező árszinten tudjanak megvásárolni.

Kapcsolat

  • 06 (26) 309-109
  • 06 (20) 231-2599
  • 06 (26) 310-044
  • info@rextra.hu webshop@rextra.hu
  • rextra.vevoszolgalat rextra2012eva

REXTRA Facebook

REXTRA Kereskedelmi Kft.
2000 Szentendre, Rózsa u. 16.