Tisztelt Vásárlóink!
Vércukor, és labor tesztcsíkokat, a nagy melegre való tekintettel csak az időjárás enyhülése után szállítunk ki, mert a termék érzékeny a melegre.

 

Rextra katalógusok

Rextra katalógus 2017

Nőgyógyászati eszközök 2015/16

Állatorvosi eszközök 2015/16

Kategóriák
Termék kereső

Kategória szűrése

Gyártó szűrése

Ár (HUF) 0 - 500000

Széchenyi pályázat

GOP-1.1.1-11-2012-0392

Hírlevél feliratkozás

Adja meg nevét, e-mail címét és rendszeresen értesítjük önt az újdonságokról, aktuális akciókról.

Név:*
E-mail:*

Descosept 250 ml pumpás felület fertőtlenítő

1,700 Ft
Cikkszám: 04.2.1361.00
Készlet információ: Készleten
Mennyiség:

Descosept 250 ml pumpás felület fertőtlenítő

Alkoholos gyors felület-fertőtlenítőszer Aldehid– és fenolmentes készítmény friss illattal. Kiterjedt hatásspektrum, beleértve a Noro-vírusokat is.
Jó bőrbarát tulajdonságú dermatológiailag tesztelt

Készítmény típusa:
A Descosept AF egy munka kész, aldehidmentes gyors felület-fertőtlenítőszer, mely etanol és kvaterner-ammónium vegyületekre alapul.
A Descosept AF kellemes, friss illattal rendelkezik, emellett meglelően bőrbarát tulajdonságú. Az aldehid-mentes összetételnek köszönhetően a felhasználás során szinte teljesen kizárhatóak az elszíneződések. Széleskörű vírusinaktiváló hatással, valamint Noro-vírusok elleni hatással is rendelkezik.
Hatékonyan bevethető minden olyan területen, ahol gyors felületfertőtlenítésre van szükség, mint Orvosi és fogorvosi praxisok (pl. vizsgálószékek, kézi– és könyökdarabok,stb...), Szemészeti praxisok és optikusok, az esetleges vírusfertőzések megelőzésére; Operációs tárgyak gyors fertőtlenítése, operációs asztalok műtétek közötti fertőtlenítése; ágyvázak, matracok, takarók, párnák; Szállítóeszközök, mint betegszállító autók, roham-kocsik, szemétszállító autók, szállítókosarak; általános berendezések, mint vizsgálóágyak, kötöző kocsik, fürdőkádak és WC-csészék; Ruházat, mint kötények, operációs cipők, gumikötények és fehérnemű.

Alkalmazási területek
MPG szerint: Alkoholálló, nem invazív orvostechnikai eszközök gyors fertőtlenítése.
Biocid rendelet szerint: Orvosi épületek minden fajta felületének fertőtlenítése és tisztítása. Kimondottan ajánlott nehezen hozzáférhető helyeken való alkalmazásra.

Felhasználás
A felületeket a teljes nedvesítésig, kb. 30 cm-ről permetezzük be, majd a behatási időt követően egyszer hasz-nálatos kendővel a felületet töröljük át.
Annak érdekében, hogy a Descosept AF alkoholtartal-mának köszönhetően a helyiség levegőjének terhelését elkerüljük, a készítményt egyszer használatos kendőre,permetezzük, és így vigyük fel a felületre a teljes nedvesítésig.
A Descosept AF nem képez filmet a felületen.

Hatásspektrum
A Descosept AF: baktericid (MRSA is); tuberkolocid; levuricid; virucid ((HBV/HIV, HCV, BVDV, Rota-, Adeno-, Vaccinia-/Influenza-/Nátha– és Noro-vírusok)

Adagolás / behatási idők
baktericid beleértve MRSA, levurocid DGHM/öGHMP/VAH szerint vizsgálva konc. 1 min. *
tuberkolocid (M. terrae) konc. 1 min.
Aspergillus niger konc. 30 min.
Hatékony minden burkos vírus ellen, beleértve a HBV/HIV/BVDV/HCV/Vaccinia-/Influenza-vírusok (RKI ajánlás szerint korlátozottan virucid) konc. 30 sec.
Rota-vírus konc. 1 min.
Noro-vírus konc. 5 min.
* VAH-lista 5 perces oszlopában került feltüntetésre.

összetétel
100 g oldat tartalmaz:
42,0 g etanol
0,05 g Didecildimetil-ammoniumklorid

Kémia - fizikai adatok
Kinézet: tiszta, színtelen folyadék
pH-érték: 7,0 ± 1,0
Lobbanáspont: 25 C
Speciális útmutató

Biocid készítmény! A fertőtlenítőszert körültekintően kell használni. Használat előtt feltétlenül tekintse meg a használati útmutatót és a jelöléseket!
Gyúlékony. Az edényzetet gondosan zárva kell tartani. A készítmény közelében tilos dohányozni! Szembe jutás esetén azonnal bő vízzel alaposan ki kell mosni, orvossal konzultálni kell. Gőzét ne lélegezzük be. A kihozatal 50 ml/m2. Csak jól szellőztetett helyen használjuk. A kihozatal esetén ne lépjük túl a 100 ml/m2 alapterület értéket.
Gyermekektől elzárva tartandó.

Írjon véleményt

Az Ön neve:

Az Ön véleménye:

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot:

A REXTRA-ról

Az 1990-ben alakult Rextra Kereskedelmi Kft. 23 szaküzletbőlálló országos bolthálózatával a hazai orvosi műszerkereskedelem meghatározó szereplője.
 
Kínálatunkban, mely több mint 8 ezer féle cikkből áll, az orvosi műszerek mellett megtalálhatóak az számítástechnikai eszközök, a rendelőkben használatos bútorzatok, melyeket akár egyedi igény alapján, rövid határidővel szállítani tudunk, valamint a ruházatok, és az egyszerhasználatos eszközök. Üzletfilozófiánk, hogy partnereink minden szükséges orvosi eszközt egy helyen, kedvező árszinten tudjanak megvásárolni.

Kapcsolat

  • 06 (26) 309-109
  • 06 (20) 231-2599
  • 06 (26) 310-044
  • info@rextra.hu webshop@rextra.hu
  • rextra.vevoszolgalat rextra2012eva

REXTRA Facebook

REXTRA Kereskedelmi Kft.
2000 Szentendre, Rózsa u. 16.