Cutasept 250 ml bőrfertőtlenítő spray

Alacsony készlet Cutasept 250 ml bőrfertőtlenítő spray

Színtelen alkoholos bőrfertőtlenítő szer
- Gyors hatás, széles antimikrobiális spektrum
- Gazdaságos használat
- Kiváló bőrkímélő tulajdonság

Hatóanyag:
63.0 g 2-propanol,
0.025 g benzalkonium-klorid

Hatásspektrum:
Baktericid, fungicid, tuberkulocid, burokkal rendelkező vírusokkal szemben virucid (beleértve HBV, HIV, HCV) Hatásos 1. típusú Herpes simplex és Rota vírussal szemben is.

Felhasználási terület:
A termék bőrfertőtlenítésre: injekciók, punkciók, vérvétel előtt, műtéti bőrterület fertőtlenítésére, sebfertőtlenítésre valamint higiénés kézfertőtlenítésre és sebészeti bemosakodásra alkalmazható.

ADAGOLáS:
Bőrfertőtlenítés: Injekciók, vérvétel előtt a Cutaseptbe® mártott steril tupferrel kezeljük a bőrfelületet, vagy szórófejes adagolóból juttassuk a készítményt közvetlenül a kezelendő bőrfelületre.
Behatási idő: 15 másodperc

Intraartikuláris injekciók, kanülálás és punkciók arthroscopia előtt a Cutasept® oldatba mártott steril tupferrel kezeljük a bőrfelületet, vagy szórófejes adagolóból juttassuk a készítményt közvetlenül a kezelendő bőrfelületre.
Behatási idő: 2,5 perc

Műtét előtti bőrfertőtlenítés és műtét utáni sebkezelés esetén, a bőrfelületet Cutasepttel® átitatott steril tupferrel alaposan átmossuk úgy, hogy kezeletlen bőrfelületen, un. „ablak” ne maradjon. A műveletet, egymást követően 2-3-szor megismételjük.
Behatási idő: 5 perc

Alkalmazzák bőrfertőtlenítésre (injekciók és vérvétel előtt), a sebészetben (punkciónál, kisebb orvosi eljárásokat megelőzően) és az általános gyógyászatban is. A kisebb sérüléseknél vagy baktériumos, gombás természetű ekcémás fertőzések esetén, alaposan mossuk át a termékkel a fertőtleníteni kívánt bőrfelületet, majd hagyjuk megszáradni.

Az alkohol összetevő biztosítja a mikroorganizmusok ellen kiváltott azonnali hatást és a bőr zsírtalanító tisztítását is.

Írjon véleményt.

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

  • Cikkszám: 04.2.0885.00
  • Elérhető: Alacsony készlet
  • 2,600 Ft

Címkék: Cutasept 250 ml bőrfertőtlenítő spray

Mások ezeket vásárolták ezzel a termékkel együtt

Fecskendő 5 ml

Egyszerhasználatos Kétrészes. ..

12 Ft

Tű inj. eh. 23 G 1

Méret: 0,65 x 25 mm,kék Az ár db-ra értendő. Különböző szérumok bőr alá, izomba vagy érbe tört..

7 Ft