Tisztelt Vásárlóink!
Vércukor, és labor tesztcsíkokat, a nagy melegre való tekintettel csak az időjárás enyhülése után szállítunk ki, mert a termék érzékeny a fokozott hőhatásra.

 

Rextra katalógusok

Rextra katalógus 2017

Nőgyógyászati eszközök 2015/16

Állatorvosi eszközök 2015/16

Kategóriák
Termék kereső

Kategória szűrése

Gyártó szűrése

Ár (HUF) 0 - 500000

Széchenyi pályázat

GOP-1.1.1-11-2012-0392

Kapcsolódó termékek
Hírlevél feliratkozás

Adja meg nevét, e-mail címét és rendszeresen értesítjük önt az újdonságokról, aktuális akciókról.

Név:*
E-mail:*

Hangvilla C1 256 talp nélkül, KaWe

11,400 Ft
Gyártó: KaWe
Cikkszám: 01.6.1205.00
Készlet információ: Készleten
Mennyiség:

Hangvilla C1 256 talp nélkül, KaWe

A hangvilla hangot képez, mely aztán a levegőben és a csontokban terjed . A hangvillát csak egészséges bőrrre szabad helyezni. A műanyag vég vagy a hangvilla vége a vizsgálandó testrészre kerül. Ezek elsősorban olyan foltok a végtagokon , ahol az ízületeket nem fedi izom-vagy zsírszövet. Annak érdekében, hogy biztosítsa a hosszú távú megfigyelést, az idő múlásával minden vizsgált terület minden egyes értékét össze kell hasonlítani az előző mérési eredménnyel. A beteg együttműködése elengedhetelen, hogy jelezze azt a pontot amikor az elhalványuló rezgést már végleg nem érzi .

A Rydel Seiffer típusú hangvilla használata :
Ezek a hangvilla 2 darab skálázott csillapítóval vannak felszerelve. A csillapítók egyikén egy kontúr nyíl van, a másikon pedig egy satírozott. Mindkét nyíl oldalán 8 osztásos skála található. Használat közben ügyeljen arra, hogy a csillapító alsó része a villaágakon található jelzéshez legyen igazítva. A villát egyik kézbe vesszük a száránál fogva és megrezegtetjük az állítócsavar másik kéz tenyeréhez való ütéssel. A hangvilla rezgésbe hozható úgy is, hogy az ágait az ujjunkkal megpöcköljük. Amikor vibrál, mindkét nyíl háromszögként jelenik meg amelynek oldalai egy olyan ponton metszik egymást, amely felfelé halad , amint a rezgés amplitúdója csökken.Ezután helyezzük a műanyag lábat, vagy a hangvilla alját a vizsgálandó testrészre.Ezek elsősorban foltok a végtagokon , ahol az ízületek nem tartoznak izom-vagy zsírszövet. Annak érdekében, hogy biztosítsa a hosszú távú megfigyelést, az idő múlásával minden vizsgált terület minden egyes értékét össze kell hasonlítani az előző mérési eredménnyel. A beteg együttműködése elengedhetelen, hogy jelezze azt a pontot amikor az elhalványuló rezgést már végleg nem érzi .

Ezen a ponton leolvasható az oldalsó skála segítségével az eredmény. Ezen eredményt kell összehasonlítani az előző mérési értékekkel. Ingadozások lehetnek egyes betegeknél. Amennyiben például a beteg rezgéseket észlel akár a 6. határvonalig , a rögzítendő érték 6/8 lesz .
Mint ismeretes , az idegrendszer kezdeti károsodása észlelhető amennyiben csökken a rezgés érzékelése.

Cél: Halláskor általában a léghang áthalad a fül külső járatában a dobhártyáig. A jelet továbbítja a középfülben lévő csontocska a belső fülbe és ott a receptor sejtek veszik fel.( aerotympanal vezetés ) .Hangoszcilláció továbbítható a csontokon keresztül is , kihagyva a középfület , közvetlenül a belső fülbe ( csontvezetéssel ) . A hangrezgések átadásának módja történhet levegő csatornákon vagy csontcsatornákon, függ a frekvenciától és megkülönbözetünk aerotympanal -és csontvezetési módot.

Figyelmeztetés: Kérjük, ne feledje, hogy még a kisebb károk is befolyásolják a rezgési frekvenciát.

Kézi tisztítás : Tisztítsa meg a hangvillát, törölje le nedves ruhával , vagy felületi tisztítószerrel . Vegye figyelembe a szer gyártója által megadott tisztítószer koncentrációt.
Automatikus tisztítás : Ellenőrizze, hogy a tisztító rendszer alkalmas-e orvosi műszerek tisztítására.
Csak olyan tisztítószert használjon, amely alkalmas fémek tisztítására . A koncentráció és a reakcióidő a tisztítószer gyártója által feltüntetett érték.
Fertőtlenítés : A beteggel érintkező részeket minden egyes használat után fertőtleníteni kell. Alkohol alapú felületfertőtlenítő szereket kell használni .

Karbantartás: A sérült részeket el kell távolítani, és / vagy ki kell cserélni .
Ellenőrző és teljesítmény teszt : Ellenőrizze a mozgó alkatrészek, mint például a lengéscsillapítók működését. Sérülést és kopást tapasztal-e. Használat előtt ellenőrizze, hogy minden csavar meg van-e húzva .
Csomagolás: egyenként csomagolva, szabványos polietilén zacskóba . A tasak méretének a készülék méretéhez kell igazodnia, úgy, hogy erőlködés nélkül zárható legyen.
Sterilizálás: sterilizáló nem szükséges, mivel nem sebészeti eszköz .
Tárolás: Nincsenek különleges követelmények.
ártalmatlanítás: A terméket fémhulladékot befogadó helyen kell megsemmisíteni.
 

Hangvillák
Talp Nincs
Hangolhatóság Nem
Frekvencia 256 Hz

Írjon véleményt

Az Ön neve:

Az Ön véleménye:

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot:

Kapcsolódó termékek

A REXTRA-ról

Az 1990-ben alakult Rextra Kereskedelmi Kft. 23 szaküzletbőlálló országos bolthálózatával a hazai orvosi műszerkereskedelem meghatározó szereplője.
 
Kínálatunkban, mely több mint 8 ezer féle cikkből áll, az orvosi műszerek mellett megtalálhatóak az számítástechnikai eszközök, a rendelőkben használatos bútorzatok, melyeket akár egyedi igény alapján, rövid határidővel szállítani tudunk, valamint a ruházatok, és az egyszerhasználatos eszközök. Üzletfilozófiánk, hogy partnereink minden szükséges orvosi eszközt egy helyen, kedvező árszinten tudjanak megvásárolni.

Kapcsolat

  • 06 (26) 309-109
  • 06 (20) 231-2599
  • 06 (26) 310-044
  • info@rextra.hu webshop@rextra.hu
  • rextra.vevoszolgalat rextra2012eva

REXTRA Facebook

REXTRA Kereskedelmi Kft.
2000 Szentendre, Rózsa u. 16.