Tesztcsík El-U-Test Uricont / HandUReader-hez

Pre-Order Tesztcsík El-U-Test Uricont / HandUReader-hez

 

- fajsúly
- pH
- fehérvérsejt
- nitrit
- fehérje
- glukóz
- keton,
- urobilinogén
- bilirubin
- vér
 
Tesztcsík szemi-kvantitatív vizelet vizsgálathoz friss vizeletből. Kizárólag Uricont, Uricont S, VISION 2000 vagy HandUReader vizelet-analizátorokkal használható.
Az EL-U Test 10 a 98/79/EEC direktíva alapján professzionális használatra alkalmas In Vitro Diagnosztikai eszköz.
 
általános útmutató:
A 10 paraméteres tesztcsík a vizelet sûrûség (fajsúly), pH, fehérvérsejt szám, nitrit, fehérje, glükóz, ketontestek, urobilinogén, bilirubin és vér meghatározására alkalmas vizuális leolvasással vagy reflexiós fotometriás kiértékeléssel Uricont, Uricont S, VISION 2000 vagy HandUReader készülékeken.
 
A csomag tartalma:
• 1 tubus, benne 100 tesztcsík;
• a tubuson a vizuális ellenõrzéshez színskálát tartalmazó címke;
• 2 kalibráló kártya, az egyik csak a VISION 2000, a másik csak a HandUReader készülékek ellenőrzését és beállítását segíti;
• használati utasítás.
 
Mintagyűjtés és előkészítés:
Olyan tiszta és száraz edényt használjon a mintagyűjtésre, amiben a minta teljesen ellepi a csík összes reagens mezőjét. A mintához ne adjon tartósítószert! Minél hamarabb végezze el a minta vizsgálatát, melyet rázzon fel, és ne centrifugáljon! A reggeli első vizelet a legmegfelelőbb a nitrit, bilirubin és urobilinogén vizsgálatához. Ezek az összetevők
nem stabilak, fény hatására szobahőmérsékleten (15 - 25°C) elbomlanak. Ha az azonnali vizsgálat nem megoldható, akkor tárolja hűtve a mintát, de a vizsgálat előtt hagyja szobahőmérsékletre melegedni. A tartósítószer-mentes vizeletben szobahőmérsékleten a baktériumok elszaporodása miatt a minta pH-ja változhat, ami zavarhatja a fehérje kimutatást. A nem nőktől gyűjtött szennyeződött minták, illetve az urinária traktuson kívülről származó szennyeződések pozitív leukocita eredményeket okozhatnak. A mintát szennyező klórhexidint tartalmazó fertőtlenítőszer-maradék pozitív fehérje eredményt okozhat.
 
Mérési idő:
Ha a tesztcsíkot az Uricont, az Uricont S, a VISION 2000 vagy a HandUReader vizelet-analizátorban értékeli ki, az eredmény a készülék típusától függõen 1-1.5 percen belül leolvasható.
 
A rendszer működése:
Minden tesztcsíkon van 10 mérési zóna, amelyek érzékeny vegyi anyagokat tartalmaznak. Ha ezekre a területekre vizelet kerül, kémiai reakció jön létre, amelynek hatására megváltozik a mérési zóna színe. Az Uricont, az Uricont S, a VISION 2000 vagy a HandUReader vizelet-analizátor érzékeli a színváltozást, és kinyomtatja az értékét.
A tesztcsík NEM tartalmaz mérgező anyagokat.

 

  • Product Code: 03.1.0414.00
  • Availability: Pre-Order
  • 9,000 Ft

Tags: Tesztcsík El-U-Test Uricont / HandUReader-hez