Tisztelt Vásárlóink!
Vércukor, és labor tesztcsíkokat, a nagy melegre való tekintettel csak az időjárás enyhülése után szállítunk ki, mert a termék érzékeny a melegre.

 

Rextra katalógusok

Rextra katalógus 2017

Nőgyógyászati eszközök 2015/16

Állatorvosi eszközök 2015/16

Kategóriák
Termék kereső

Kategória szűrése

Gyártó szűrése

Ár (HUF) 0 - 500000

Széchenyi pályázat

GOP-1.1.1-11-2012-0392

Hírlevél feliratkozás

Adja meg nevét, e-mail címét és rendszeresen értesítjük önt az újdonságokról, aktuális akciókról.

Név:*
E-mail:*

Tesztcsík El-U-Test Uricont / HandUReader-hez

8,400 Ft
Cikkszám: 03.1.0414.00
Készlet információ: Központi raktárban általában van
Mennyiség:

Tesztcsík El-U-Test Uricont / HandUReader-hez

 

- fajsúly
- pH
- fehérvérsejt
- nitrit
- fehérje
- glukóz
- keton,
- urobilinogén
- bilirubin
- vér
 
Tesztcsík szemi-kvantitatív vizelet vizsgálathoz friss vizeletből. Kizárólag Uricont, Uricont S, VISION 2000 vagy HandUReader vizelet-analizátorokkal használható.
Az EL-U Test 10 a 98/79/EEC direktíva alapján professzionális használatra alkalmas In Vitro Diagnosztikai eszköz.
 
általános útmutató:
A 10 paraméteres tesztcsík a vizelet sûrûség (fajsúly), pH, fehérvérsejt szám, nitrit, fehérje, glükóz, ketontestek, urobilinogén, bilirubin és vér meghatározására alkalmas vizuális leolvasással vagy reflexiós fotometriás kiértékeléssel Uricont, Uricont S, VISION 2000 vagy HandUReader készülékeken.
 
A csomag tartalma:
• 1 tubus, benne 100 tesztcsík;
• a tubuson a vizuális ellenõrzéshez színskálát tartalmazó címke;
• 2 kalibráló kártya, az egyik csak a VISION 2000, a másik csak a HandUReader készülékek ellenőrzését és beállítását segíti;
• használati utasítás.
 
Mintagyűjtés és előkészítés:
Olyan tiszta és száraz edényt használjon a mintagyűjtésre, amiben a minta teljesen ellepi a csík összes reagens mezőjét. A mintához ne adjon tartósítószert! Minél hamarabb végezze el a minta vizsgálatát, melyet rázzon fel, és ne centrifugáljon! A reggeli első vizelet a legmegfelelőbb a nitrit, bilirubin és urobilinogén vizsgálatához. Ezek az összetevők
nem stabilak, fény hatására szobahőmérsékleten (15 - 25°C) elbomlanak. Ha az azonnali vizsgálat nem megoldható, akkor tárolja hűtve a mintát, de a vizsgálat előtt hagyja szobahőmérsékletre melegedni. A tartósítószer-mentes vizeletben szobahőmérsékleten a baktériumok elszaporodása miatt a minta pH-ja változhat, ami zavarhatja a fehérje kimutatást. A nem nőktől gyűjtött szennyeződött minták, illetve az urinária traktuson kívülről származó szennyeződések pozitív leukocita eredményeket okozhatnak. A mintát szennyező klórhexidint tartalmazó fertőtlenítőszer-maradék pozitív fehérje eredményt okozhat.
 
Mérési idő:
Ha a tesztcsíkot az Uricont, az Uricont S, a VISION 2000 vagy a HandUReader vizelet-analizátorban értékeli ki, az eredmény a készülék típusától függõen 1-1.5 percen belül leolvasható.
 
A rendszer működése:
Minden tesztcsíkon van 10 mérési zóna, amelyek érzékeny vegyi anyagokat tartalmaznak. Ha ezekre a területekre vizelet kerül, kémiai reakció jön létre, amelynek hatására megváltozik a mérési zóna színe. Az Uricont, az Uricont S, a VISION 2000 vagy a HandUReader vizelet-analizátor érzékeli a színváltozást, és kinyomtatja az értékét.
A tesztcsík NEM tartalmaz mérgező anyagokat.

 

Írjon véleményt

Az Ön neve:

Az Ön véleménye:

Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz

Írja be az ellenőrző kódot:

A REXTRA-ról

Az 1990-ben alakult Rextra Kereskedelmi Kft. 23 szaküzletbőlálló országos bolthálózatával a hazai orvosi műszerkereskedelem meghatározó szereplője.
 
Kínálatunkban, mely több mint 8 ezer féle cikkből áll, az orvosi műszerek mellett megtalálhatóak az számítástechnikai eszközök, a rendelőkben használatos bútorzatok, melyeket akár egyedi igény alapján, rövid határidővel szállítani tudunk, valamint a ruházatok, és az egyszerhasználatos eszközök. Üzletfilozófiánk, hogy partnereink minden szükséges orvosi eszközt egy helyen, kedvező árszinten tudjanak megvásárolni.

Kapcsolat

  • 06 (26) 309-109
  • 06 (20) 231-2599
  • 06 (26) 310-044
  • info@rextra.hu webshop@rextra.hu
  • rextra.vevoszolgalat rextra2012eva

REXTRA Facebook

REXTRA Kereskedelmi Kft.
2000 Szentendre, Rózsa u. 16.