REXTRA - Kelet-Pest


 

Üzlet típusa: REXTRA
Üzemeltető: REXTRA Kereskedelmi Kft.
Üzlet címe: 1148 Budapest, Bolgárkertész u.29. (Örs Vezér tere)
Telefon: 06 (1) 368-6959 – nagy ügyfélforgalom esetén üzenetrögzítőn visszahívás kérhető
Fax: 06 (1) 269-8842
Mobil: 06 (30) 208-57-11 – nagy ügyfélforgalom esetén, ha a hívószám ismert visszahívjuk

E-mail: keletpest@rextra.hu
Skype: rextra.polgar.edit

Nyitvatartás: H-P.: 8-16:30


2017 Karácsonyi nyitvatartás
2017.12.22-ig 8.00-16.30
2017.12.27 - 2018.01.02 - ZÁRVA -telefonos és e-mailes ügyfélszolálat a 06-30-208-5711-es telefonszámon és a keletpest@rextra.hu e-mail címen (kiszolgálás nincs)
2018.01.03 - 2018.01.05 LELTÁR miatt zárva
Nyitás:2018.01.08


Parkolás: 2017. szeptember 1-jétől üzletünk előtt A PARKOLÁS FIZETŐSSÉ VÁLIK!

175 Ft/ óra a zóna díjszabása és a Bolgárkertész u.27 szám előtt található automatánál vagy mobilról fizethető a parkolási díj, amennyiben hosszabb időt kíván eltölteni nálunk. Javasoljuk a rendelés előre leadását a keletpest@rextra.hu e-mail címen, az átvétel időpontjának megadásával. Ebben az esetben 5 percen belül ki tudjuk adni a rendelt termékeket.

Parkolásról további információ a www.zugloiparkolas.hu weboldalán található.

Megközelíthetőség autóval: Több útvonalról megközelíthető, ajánljuk a Google útvonaltervezőjét.

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel: Örs Vezér terére számtalan tömegközlekedési eszköz érkezik

Az aluljáróban az Árkád Bejáratával szembeni lépcsőn kell feljönni, tovább sétálva az Örs Vezér terén a K&H bank, a Fogászati Központ és az Amplifon előtt, az első utcán balra kanyarodva, a saroktól kb. 50 m-re már meg is érkezett a Kelet-Pesti szaküzletbe.
 
A bolt története, leírása: Egyre növekvő igényt teljesítve 2014. szeptember 5-én Budapest központjában is megnyitottuk  Rextra szaküzletünket. Az üzletnyitással célunk, hogy ügyfeleink minél könnyebben és gyorsabban juthassanak a munkájukhoz nélkülözhetetlen készülékekhez, eszközökhöz. 
Szaküzletünkben és bemutatótermünkben több, mint 90m2-en várjuk Önt, ahol kipróbálhatja, megfoghatja, megnézheti termékeinket mielőtt vásárlásáról, megrendeléséről döntene.
 
Célunk, hogy a REXTRA termékkínálatában lévő több, mint 6 ezer féle orvosi eszköz jelentős részét készletről vagy nagyon rövid szállítási határidővel átadhassuk az Önök részére, az Önökhöz minél közelebb lévő új üzletünkben.
 

Munkatársaink

Név

Polgár Edit

Fodor Mónika

Bemutatkozás

2012. decembere óta dolgozom a Rextra szaküzleteiben. Az Országos Baleseti Intézetben kezdtem pályafutásom felnőtt szakápolóként. Majd elkanyarodva az egészségügy területéről egy kereskedelmi cégnél tanultam ki a marketing és értékesítés csínját-bínját.

Korbélyné Fodor Mónika vagyok. A férjemmel és kislányommal Budapesten élek. 1999 óta gyógyászati segédeszköz forgalmazó cégeknél dolgoztam. Többek között logisztikai ügyintézőként, kereskedelmi ügyintézőként és értékesítőként.

Mit tanult a REXTRA-ban?

Az élet maga egy tanulási folyamat. Mindig kerül az ember olyan helyre, szituációba amiből tanulhat. A Rextra számomra új kihívásokat, és rendeteg tanulnivalót hozott az életembe, kezdve a termékek műszaki ismereteivel a vevői igényfelmérésen keresztül a problémamegoldásokig és a vevők kiszolgálását úgy, hogy elégedetten távozzanak a Rextrától.

A Rextra Kft-nél 2014. március 10-e óta dolgozom. Betanulásom első hetét az Emőd u.-i üzletben kezdtem, majd néhány napot a központi raktárban igyekeztem a termékeket megismerni. Ezután egy hetet a Wellmed Kft több üzletében töltöttem, ahol egészségmegőrző termékeket forgalmaznak. A próbaidőm további részére visszatértem az Emőd u.-i üzletben, ahol megtanították a kolléganők a cég számítógépes programjának használatát és az ott forgalmazott eszközök fontosabb paramétereit. A termékek megismerése folyamatos, hiszen több ezer van belőlük.

Mi a célja?

Mindig is sokat jelentett nekem a másokon való segítségnyújtás. Munkahelyimet úgy választottam meg, hogy azzal vagy közvetlenül vagy közvetve, de segítségére legyek másoknak. Itt a Rextránál célom olyan szintre emelni tudásomat, amellyel a lehető legjobb, legegészségesebb és leggazdaságosabb megoldást tudom ajánlani az egészségügy területén dolgozóknak és lakossági vásárlóinknak.

A következő években a Rextra Kft. értékesítési munkatársaként szeretnék dolgozni. Ezen a területen szeretnék még többet tanulni és fejlődni.


Képek

 

 

 

 

Nincs listázandó termék(ek) ebben a kategóriában.