REXTRA - Óbuda


 

Üzlet

Üzlet típusa: REXTRA
Üzemeltető: REXTRA Kereskedelmi Kft.
Üzlet címe: 1031 Budapest, Emőd utca 38.
Telefon: 06 (1) 242-2924
Fax: 06 (1) 242-1567
Mobil: 06 (20) 96-22222
E-mail: obuda@rextra.hu
Skype: rextra-ancsa
Nyitvatartás: H-P.: 8-16:30.


Megközelíthetőség autóval: A Szentendrei úton a Flórián tértől észak (Szentendre irányába) fele haladva kb. 3,9 km-t kell megtenni. A Camping után a Római Strandfürdő lassító sávjába kell besorolni jobbra, majd onnan kb. 450 m-re egy fehér kerítésnél (aminek a kapuja nyitva van), lehet befordulni balra, az udvarra. 
Parkolás: A szaküzlet udvarában ingyenes és kényelmes parkolási lehetőség biztosított.
Megközelíthetőség tömegközlekedéssel:

  • A H5-ös HÉV Rómaifürdő megállójában lehet leszállni. Az aluljárón nyugat fele átsétálva fel kell jönni, majd ezt követően észak (Szentendre) fele kell haladni és az első lehetőségnél jobbra kell fordulni. Kb. 450 m sétát követően az utca bal oldalán egy fehér kerítéses házban található a szaküzlet. A kapu nyitva lesz. Ezt követően az oldalsó, első ajtón lehet bemenni az üzletbe.
  • A 34-es busz Dósa utcai megállójában lehet leszállni. Ezt követően kb. 190 m-t kell a Szentendrei út irányába (kelet fele) sétálni. Ezt követően az utca jobb oldalán egy fehér kerítéses házban található a szaküzlet. A kapu nyitva lesz. Ezt követően az oldalsó, első ajtón lehet bemenni az üzletbe.

A bolt története, leírása: A Rextra megalakulása óta az Emőd u.-i szaküzlet mindig is jelentős szerepet játszott a cég életében. A Rextra Kft. 1990-ben alakult. Néhány évre rá megnyitotta első szaküzletét a jelenleg Óbudán működő Rextrától mintegy 200 m-re. Egy évtizedig ez volt a cég központja, innen történt az akkor még csak néhány üzletből álló hálózat irányítása. Ahogy a cég növekedett, a vállalkozás kinőtte a telephelyet. Ekkor a cég vezetője keresett a közelben egy épületet, amelyet néhány hónap alatt átalakított, felújított és kényelmes parkolót alakított ki. Egy családi vállalkozásból innen folytatta növekedését a Rextra. Majd 1 évtizedig ez az üzlet volt a vállalkozás központja, innen történt az országos bolthálozatok, kórházak és rendelőintézetek ill. a lakosság kiszolgálása. Az évek során ez a központ is kezdte kinőni magát, így a cég vezetése egy 3 szintes épületet hozzáépítetett a meglévő üzlethez. 2 szinten raktárat, 1 szinten irodákat alakítatott ki. Ezt követően időközben kisebb-nagyobb átalakítások még történtek. A folyamatos fejlődés, bővülés során az Emőd utca 38. így is kicsinek bizonyult, így a központ Szentendrére költözött és az Emőd u. 38. ma már szaküzletként működik tovább.
 

Munkatársaink

Név Csikós Anna Popelyas Anna Hóbor Edina
Bemutatkozás     2011. decembere óta dolgozom a Rextra Kft.-nél, mint értékesítő, előtte a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán folytattam tanulmányaimat.
Mit tanult a REXTRA-ban?     Megtanultam az egészségügyben használt eszközök mükődésének rejtelmeit, az értékesítési munkaterület különböző fázisait.
Mi a célja?     Fontos számomra a segítségnyújtás és ennek egyik meghatározó elemének tartom az egészségügyben megtalálható  minél magasabb színvonalú eszközök használatát. Célomnak tartom, hogy ezen készülékek segítségével minél több, az egészségügyben dolgozó szakember munkáját a lehető legcélravezetőbben segítsem!


Képek

 

Nincs listázandó termék(ek) ebben a kategóriában.