REXTRA - Salgótarján


 

Üzlet

Üzlet típusa: REXTRA / Egészség Plusz
Üzemeltető: REXTRA Kereskedelmi Kft.
Üzlet címe: 3100 Salgótarján, Erzsébet tér 6.
Telefon / fax: 06 (32) 422-062
Mobil: 06 (20) 501-5047
E-mail: salgotarjan@rextra.hu
Skype: rextra.salgotarjan.timi
Nyitvatartás: H-P.: 8-17


Megközelíthetőség autóval: A Rákóczi úton észak felé haladva a (templom után) az első utcába kell balra fordulni, majd kb. 10 m után jobbra befordulni az épület (Áruház) mögötti parkolóba. Az üzlet a parkoló bal oldalán található (az  üzletsoron) balról az 5. lépcsőn kell feljönni.
Parkolás: Fizetős parkolási lehetőség közvetlenül az üzlet előtt.
Megközelíthetőség tömegközlekedéssel:

  • Távolsági buszközlekedés és vasúti közlekedés esetén a legközelebbi aluljárón kell átmenni, az Erzsébet tér végén balra befordulni a parkolóba. Az üzlet a parkoló bal oldalán található (az  üzletsoron) balról az 5. lépcsőn kell feljönni.
  • Helyi járattal való közlekedés esetén a Fő téri buszmegállónál kell leszállni. A park mellett jobbra be kell fordulni az utcába, majd 20 m megtétele után újra befordulni balra az épület (áruház) mögötti parkolóba. Az üzlet a parkoló jobb oldalán található (az üzletsoron) jobbról a 2. lépcsőn kell feljönni.

Munkatársaink

Név Mezeiné Galovics Rita
Kép  
Bemutatkozás 4 éve dolgozom a Rextra Kft.-nél, előtte egy pályázatokkal foglalkozó cégnél dolgoztam. Egy lányom van, hobbim a lakberendezés.
Mit tanult a REXTRA-ban? Megismerkedtem új termékekkel, emberekkel, szituációkkal, problémákkal. Megtanultam kezelni őket.
Mi a célja? A vásárlók elégedettsége mindenekelőtt, jó kapcsolatok kialakítása hosszútávon.


Képek

 

Nincs listázandó termék(ek) ebben a kategóriában.