Tisztelt Vásárlóink!
Vércukor, és labor tesztcsíkokat, a nagy melegre való tekintettel csak az időjárás enyhülése után szállítunk ki, mert a termék érzékeny a melegre.

Hírlevél feliratkozás

Adja meg nevét, e-mail címét és rendszeresen értesítjük önt az újdonságokról, aktuális akciókról.

Név:*
E-mail:*
Rextra katalógusok

Rextra katalógus 2017

Nőgyógyászati eszközök 2015/16

Állatorvosi eszközök 2015/16

Kategóriák
Termék kereső

Kategória szűrése

Gyártó szűrése

Ár (HUF) 0 - 500000

Széchenyi pályázat

GOP-1.1.1-11-2012-0392

Javítás és garancia

Javítás és garancia

A 151 / 2003 (IX.22) Kormányrendelet alapján a cégünk által forgalmazott termékekre az itt leírt feltételek mellett 12 hónap jótállást vállalunk. Ettől bizonyos esetekben eltérhetünk (pl. HEINE termékeknél 5 év garancia). Az egyszer használatos termékeinkre nincs garancia idő. Minden termékünket érvényes jótállási jeggyel szállítjuk. Ha nem találja a jegyet a termék dobozában, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Kérjük, hogy a jótállási jegyet gondosan őrizze meg! A jótállási jegy elvesztése, utólagos, második fél által történő átírása, törlése, módosítása esetén a garancia érvényét veszti. Garanciát jótállási jeggyel (eredeti) és az eredeti számlával, vagy az eredeti számla másolatával érvényesíthet. A jótállási feltételek a jótállási jegyben vannak részletezve, termékenként eltérőek lehetnek. Ha terméket kíván visszaküldeni részünkre, akkor azt a Visszáru menüpontban teheti meg, a visszaküldésre pedig a következő lehetőségei vannak:


Postai úton


Személyesen


Futárszolgálattal

A termék 2 kg-ig normál levélként is feladható, rövid kísérőlevéllel. Javasoljuk, hogy ajánlott szelvénnyel lássák el a csomagot! A termék megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot. Szükség esetén fel is adjuk Önnek a csere terméket futárszolgálattal. Az újbóli fuvardíjat természetesen ebben az esetben nem kell megfizetnie utánvéttel.

Meghibásodott terméket / termékeket a REXTRA szakszervizében (2000 Szentendre, Rózsa u. 16., zöld épület), vagy a REXTRA szaküzleteiben díjmentesen veszünk át. Feladjuk Önnek a csereterméket egy visszárumatricával.
Kézbesítéskor a visszaküldendõ termék csomagjára rá kell ragasztani a matricát, és odaadni a futárnak, aki visszahozza nekünk a terméke
t.

 

A javításról

Meghibásodott terméket / termékeket a REXTRA szakszervizében (2000 Szentendre, Rózsa u. 16., zöld épület), vagy a REXTRA szaküzleteiben díjmentesen veszünk át.

 

Jótállást kizáró tényezők

 • Helytelen szállítás, tárolás, erőszakos külső behatás, külső kábel szakadás, elemi csapás (pl.: villámcsapás, túlfeszültség) okozta rongálódás
 • Szervizen kívül végzett beavatkozás, javítás, bővítés, átalakítás
 • Szakszerűtlen kezelés
 • Hibásan telepített, nem jogtiszta szoftver vagy vírus okozta meghibásodás
 • Egyéb kizáró tényezők

 

Vásárlói jogok

 • Ha a termék a vásárlástól számított 14 napon belül, szakszerű üzembehelyezés és kezelés mellett meghibásodott, Ön kérheti annak azonos típusú új termékre való cseréjét
 • A vásárló a termék díjmentes javítását kérheti
 • Ha a cserére nincs lehetőség, úgy a vásárlási szerződéstől elállhat és a vételárat kérheti vissza
Listázás:
Rendezés:
Garanciaidőn túli termék javítás
Javítassa meg velünk régi termékét! Küldje el termékét szakszervizünkbe, ahol előzetes árajánlatot..
9,525 Ft

A REXTRA-ról

Az 1990-ben alakult Rextra Kereskedelmi Kft. 23 szaküzletbőlálló országos bolthálózatával a hazai orvosi műszerkereskedelem meghatározó szereplője.
 
Kínálatunkban, mely több mint 8 ezer féle cikkből áll, az orvosi műszerek mellett megtalálhatóak az számítástechnikai eszközök, a rendelőkben használatos bútorzatok, melyeket akár egyedi igény alapján, rövid határidővel szállítani tudunk, valamint a ruházatok, és az egyszerhasználatos eszközök. Üzletfilozófiánk, hogy partnereink minden szükséges orvosi eszközt egy helyen, kedvező árszinten tudjanak megvásárolni.

Kapcsolat

 • 06 (26) 309-109
 • 06 (20) 231-2599
 • 06 (26) 310-044
 • info@rextra.hu webshop@rextra.hu
 • rextra.vevoszolgalat rextra2012eva

REXTRA Facebook

REXTRA Kereskedelmi Kft.
2000 Szentendre, Rózsa u. 16.