Hírlevél feliratkozás

Adja meg nevét, e-mail címét és rendszeresen értesítjük önt az újdonságokról, aktuális akciókról.

Név:*
E-mail:*
Rextra katalógusok

Rextra katalógus 2017

Nőgyógyászati eszközök 2015/16

Állatorvosi eszközök 2015/16

Kategóriák
Termék kereső

Kategória szűrése

Gyártó szűrése

Ár (HUF) 0 - 500000

Széchenyi pályázat

GOP-1.1.1-11-2012-0392

Javítás és garancia

Javítás és garancia

A 151 / 2003 (IX.22) Kormányrendelet alapján a cégünk által forgalmazott termékekre az itt leírt feltételek mellett 12 hónap jótállást vállalunk. Ettől bizonyos esetekben eltérhetünk (pl. HEINE termékeknél 5 év garancia). Az egyszer használatos termékeinkre nincs garancia idő. Minden termékünket érvényes jótállási jeggyel szállítjuk. Ha nem találja a jegyet a termék dobozában, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Kérjük, hogy a jótállási jegyet gondosan őrizze meg! A jótállási jegy elvesztése, utólagos, második fél által történő átírása, törlése, módosítása esetén a garancia érvényét veszti. Garanciát jótállási jeggyel (eredeti) és az eredeti számlával, vagy az eredeti számla másolatával érvényesíthet. A jótállási feltételek a jótállási jegyben vannak részletezve, termékenként eltérőek lehetnek. Ha terméket kíván visszaküldeni részünkre, akkor azt a Visszáru menüpontban teheti meg, a visszaküldésre pedig a következő lehetőségei vannak:


Postai úton


Személyesen


Futárszolgálattal

A termék 2 kg-ig normál levélként is feladható, rövid kísérőlevéllel. Javasoljuk, hogy ajánlott szelvénnyel lássák el a csomagot! A termék megérkezését követően felvesszük Önnel a kapcsolatot. Szükség esetén fel is adjuk Önnek a csere terméket futárszolgálattal. Az újbóli fuvardíjat természetesen ebben az esetben nem kell megfizetnie utánvéttel.

Meghibásodott terméket / termékeket a REXTRA szakszervizében (2000 Szentendre, Rózsa u. 16., zöld épület), vagy a REXTRA szaküzleteiben díjmentesen veszünk át. Feladjuk Önnek a csereterméket egy visszárumatricával.
Kézbesítéskor a visszaküldendõ termék csomagjára rá kell ragasztani a matricát, és odaadni a futárnak, aki visszahozza nekünk a terméke
t.

 

A javításról

Meghibásodott terméket / termékeket a REXTRA szakszervizében (2000 Szentendre, Rózsa u. 16., zöld épület), vagy a REXTRA szaküzleteiben díjmentesen veszünk át.

 

Jótállást kizáró tényezők

 • Helytelen szállítás, tárolás, erőszakos külső behatás, külső kábel szakadás, elemi csapás (pl.: villámcsapás, túlfeszültség) okozta rongálódás
 • Szervizen kívül végzett beavatkozás, javítás, bővítés, átalakítás
 • Szakszerűtlen kezelés
 • Hibásan telepített, nem jogtiszta szoftver vagy vírus okozta meghibásodás
 • Egyéb kizáró tényezők

 

Vásárlói jogok

 • Ha a termék a vásárlástól számított 14 napon belül, szakszerű üzembehelyezés és kezelés mellett meghibásodott, Ön kérheti annak azonos típusú új termékre való cseréjét
 • A vásárló a termék díjmentes javítását kérheti
 • Ha a cserére nincs lehetőség, úgy a vásárlási szerződéstől elállhat és a vételárat kérheti vissza
Listázás:
Rendezés:
Garanciaidőn túli termék javítás
Javítassa meg velünk régi termékét! Küldje el termékét szakszervizünkbe, ahol előzetes árajánlatot..
9,525 Ft
Garanciaidőn belüli termék javítás, vagy csere
Garanciaidőn belül meghibásodott termékét ingyenesen javítjuk, vagy cseréljük. ..
0 Ft

A REXTRA-ról

Az 1990-ben alakult Rextra Kereskedelmi Kft. 23 szaküzletbőlálló országos bolthálózatával a hazai orvosi műszerkereskedelem meghatározó szereplője.
 
Kínálatunkban, mely több mint 8 ezer féle cikkből áll, az orvosi műszerek mellett megtalálhatóak az számítástechnikai eszközök, a rendelőkben használatos bútorzatok, melyeket akár egyedi igény alapján, rövid határidővel szállítani tudunk, valamint a ruházatok, és az egyszerhasználatos eszközök. Üzletfilozófiánk, hogy partnereink minden szükséges orvosi eszközt egy helyen, kedvező árszinten tudjanak megvásárolni.

Kapcsolat

 • 06 (26) 309-109
 • 06 (20) 231-2599
 • 06 (26) 310-044
 • info@rextra.hu webshop@rextra.hu
 • rextra.vevoszolgalat rextra2012eva

REXTRA Facebook

REXTRA Kereskedelmi Kft.
2000 Szentendre, Rózsa u. 16.