Tisztelt Vásárlóink!
Vércukor, és labor tesztcsíkokat, a nagy melegre való tekintettel csak az időjárás enyhülése után szállítunk ki, mert a termék érzékeny a melegre.

Hírlevél feliratkozás

Adja meg nevét, e-mail címét és rendszeresen értesítjük önt az újdonságokról, aktuális akciókról.

Név:*
E-mail:*
Rextra katalógusok

Rextra katalógus 2017

Nőgyógyászati eszközök 2015/16

Állatorvosi eszközök 2015/16

Kategóriák
Termék kereső

Kategória szűrése

Gyártó szűrése

Ár (HUF) 0 - 500000

Széchenyi pályázat

GOP-1.1.1-11-2012-0392

Termék üzembehelyezés videók

Termék üzembehelyezés videók

Ezen az oldalon termékeinkről talál videófilmeket*. Célunk, hogy a terméket bemutatóink segítségével Ön is könnyen telepíteni tudja, hatékonyan elsajátítsa a kezeléséhez szükséges ismereteket. Nem kell mást tennie, mint a videó alján található fekete csíkra kattintania, majd a megnyíló listából kiválasztania a megnézendő videót. Kiválasztását követően kattintson rá a videóra, melyre az automatikusan el fog indulni.

Kattintson a lejátszási lista gombra. A legördülő listából válassza ki azt a terméket, amelynek az üzembe helyezését szeretné megtekinteni.


 

* Videófilmjeink csak a kezelés főbb tulajdonságait említik és nem minősülnek termék oktatásnak. A videókban szereplő termékek a valóstól mind kinézetben, mind műszaki tartalomban esetlegesen eltérhetnek. A videofilmben elhangzó szövegekért és képekért nem tudunk felelősséget vállalni. A video nem helyettesíti a használati utasítás elolvasását.

Listázás:
Rendezés:
üzembe helyezés, termék oktatás
Kérjen árajánlatot üzembe helyezésre, termék oktatásra! ..
1 Ft

A REXTRA-ról

Az 1990-ben alakult Rextra Kereskedelmi Kft. 23 szaküzletbőlálló országos bolthálózatával a hazai orvosi műszerkereskedelem meghatározó szereplője.
 
Kínálatunkban, mely több mint 8 ezer féle cikkből áll, az orvosi műszerek mellett megtalálhatóak az számítástechnikai eszközök, a rendelőkben használatos bútorzatok, melyeket akár egyedi igény alapján, rövid határidővel szállítani tudunk, valamint a ruházatok, és az egyszerhasználatos eszközök. Üzletfilozófiánk, hogy partnereink minden szükséges orvosi eszközt egy helyen, kedvező árszinten tudjanak megvásárolni.

Kapcsolat

  • 06 (26) 309-109
  • 06 (20) 231-2599
  • 06 (26) 310-044
  • info@rextra.hu webshop@rextra.hu
  • rextra.vevoszolgalat rextra2012eva

REXTRA Facebook

REXTRA Kereskedelmi Kft.
2000 Szentendre, Rózsa u. 16.