Tisztelt Vásárlóink!
Vércukor, és labor tesztcsíkokat, a nagy melegre való tekintettel csak az időjárás enyhülése után szállítunk ki, mert a termék érzékeny a fokozott hőhatásra.

Hírlevél feliratkozás

Adja meg nevét, e-mail címét és rendszeresen értesítjük önt az újdonságokról, aktuális akciókról.

Név:*
E-mail:*
Rextra katalógusok

Rextra katalógus 2017

Nőgyógyászati eszközök 2015/16

Állatorvosi eszközök 2015/16

Kategóriák
Termék kereső

Kategória szűrése

Gyártó szűrése

Ár (HUF) 0 - 500000

Széchenyi pályázat

GOP-1.1.1-11-2012-0392

Automata vérnyomásmérők

Automata vérnyomásmérők

Vérnyomásmérő technológiák:

Oszcillometrikus méréstechnológia
A legtöbb automata vérnyomásmérő oszcillometrikus mérési móddal állapítja meg a szisztolés és diasztolés értékeket. Ennek lényege, hogy a mandzsettában elhelyezett kis szenzor a nyomás változása közben érzékeli az artéria falán a szívverés hatására kialakult rezgést (oszcilláció). A vérnyomásmérő megméri, az oszcilláció folyamatát, és ahogy enged a mandzsetta azokat a pontokat, amelyek a jellemző értékkel összefüggenek, majd ezt az információt digitálisan kijelzi. A szisztolés és a diasztolés vérnyomás értéke számszerűleg megjelenik a kijelzőn. 
 
IntelliSense méréstechnológia
A hagyományos vérnyomásmérők általában kb.: 190 Hgmm-re pumpálnak. Ha ez nem elég, akkor „rápumpál, vagyis fokozza a nyomást. Az IntelliSense eljárás rugalmasabb alkalmazkodást biztosít a vérnyomásértékhez és a pulzus jelhez, illetve alkalmazkodik egyéni jellemzőinkhez pumpáláskor, így nem szorítja el feleslegesen a karunkat. IntelliSense technológia segítségével a készülék már felpumpálás alatt érzékeli a felső (szisztolés) értéket és ez által csak a szükséges értékre pumpálja fel a mandzsettát. Ezzel kiküszöböli a rápumpálást is. Tehát, ha egy személy vérnyomása megfelelő, a készülék nem pumpálja fel a mandzsettát  az említett 190 Hgmm-re, hanem csak addig, hogy le tudja mérni a szisztolés értéket (Pl.: 140-160 Hgmm-ig).

Real Fuzzy technológia
Meghatározza az ideális mandzsetta nyomást a páciens szisztolés vérnyomás értéke valamint a kar mérete alapján. A felhasználóknak így többé nem kell beállítaniuk a (mandzsetta) felfújás szintjét a mérés előtt. Ez a technológia kiküszöböli a karra nehezedő kényelmetlen érzetet, melyet a szükségtelenül magasra beállított mandzsetta felfújási szint okozhat, emellett megakadályozza a pontatlan méréseket melyeket a mandzsetta nem megfelelő felpumpálási szintje eredményezhet.
 
Digitális Korotkoff (DK) technológia
Kombinációja a tradicionális oszcillometrikus és Korotkoff hang módszernek. A kar mandzsettába beépített mikrofon valójában úgy “hallgat”, mint az orvos a vérnyomásmérés közben. A DK Technology a lehető legnagyobb pontosságot biztosítja azáltal, hogy a nyomást és a hangot egyaránt figyelembe veszi.  A kijelző egy duális (kettős) érzékelő mandzsetta rendszerrel van ellátva. Bizonyosságot nyert, hogy az a készülék, mely auszkultációs módszert is használ, sokkal inkább megfelelhet az arany sztenderdnek, mint azok a készülékek, amelyek oszcillometrikus módszert alkalmaznak.
 
Smart Sense technológia 
Egy fejlett levegő kontroll rendszert alkalmaz. Az elektronikus leeresztő szelep pontosan ellenőrzi a leeresztés mértékét.. Lehetővé teszi a monitor számára, hogy érzékelje és analizálja a pulzust, egyúttal beállítsa a mandzsetta nyomást a leeresztés közben.  Mindez jelentősen segít a sokkal precízebb analízis elkészítésében, fejlesztve ezzel a mérés pontosságot és a hatékonyságot.
 
HEMODYNAMIC STABILITY DETERMINATION (HSD) Rest Condition technológia
Kiküszöböli a mentális és fizikális stressz okozta lehetséges vérnyomásmérési hibákat, és általa elkerülhetővé válik a felesleges többszöri mérés. Így az Ön vérnyomásának helyes átlagát lehet megmérni / kiszámítani.  A nyugalmi állapot hiánya, melyet a HSD észlel, a leggyakoribb hibaok a vérnyomás diagnózis folyamán.  A vérnyomás eredményeknek megfelelő nyugalmi állapotban kell megszületniük annak érdekében, hogy pontos orvosi vélemény születhessen a páciens vérnyomás állapotáról.
Listázás:
Rendezés:
Vérnyomásmérő OMRON M6 felkaros
Automata felkaros vérnyomásmérő Intellisense technológia Szabálytalan szívritmus kijelz..
22,000 Ft
Vérnyomásmérő Rossmax asztali, nyugalmi AD761f felkaros (HSD Rest Condition)
Automata, felkaros vérnyomásmérő HSD technológiával Extra nagy méretű LCD kijelzővel, melyen 3,5..
18,000 Ft
Vérnyomásmérő OMRON M3-I felkaros
Automata felkaros vérnyomásmérő Intellisense technológia: Komfort felfújás Normál méretű mandzse..
18,000 Ft
Vérnyomásmérő OMRON R2 csuklós
Automata csuklós vérnyomásmérő Intellisense technológiával Szabálytalan szívritmus követés 30 m..
16,000 Ft
Vérnyomásmérő OMRON M2-I felkaros
Automata felkaros vérnyomásmérő Intellisense technológia: gyors kényelmes felfújás, egyénre szabo..
14,000 Ft
Vérnyomásmérő Rossmax csuklós S 150
Csuklós, automata vérnyomásmérő Smart Sense technológia Memó ria: 90 mérés eredményének automati..
8,900 Ft

A REXTRA-ról

Az 1990-ben alakult Rextra Kereskedelmi Kft. 23 szaküzletbőlálló országos bolthálózatával a hazai orvosi műszerkereskedelem meghatározó szereplője.
 
Kínálatunkban, mely több mint 8 ezer féle cikkből áll, az orvosi műszerek mellett megtalálhatóak az számítástechnikai eszközök, a rendelőkben használatos bútorzatok, melyeket akár egyedi igény alapján, rövid határidővel szállítani tudunk, valamint a ruházatok, és az egyszerhasználatos eszközök. Üzletfilozófiánk, hogy partnereink minden szükséges orvosi eszközt egy helyen, kedvező árszinten tudjanak megvásárolni.

Kapcsolat

  • 06 (26) 309-109
  • 06 (20) 231-2599
  • 06 (26) 310-044
  • info@rextra.hu webshop@rextra.hu
  • rextra.vevoszolgalat rextra2012eva

REXTRA Facebook

REXTRA Kereskedelmi Kft.
2000 Szentendre, Rózsa u. 16.