Dinamikus légpárna - Balance disk

Dinamikus légpárna - Balance disk

 

A dinamikus légpárna levegővel telt kerek, tüskés párna, mely speciális tartásjavító, izomfejlesztő eszköz.
 
 
A Dinamikus légpárna jellemzői:
 
A légpárna átmérője: 36cm.
 
Alkalmas  a légpárna különböző tornagyakorlatok végzésére, izomerősítésére, az egyensúlyérzék fejlesztésére, valamint koordináció javítására.
 
Optimalizálja a helyes testtartást, tehermentesíti a gerincet, így a hát és derékfájósoknak kitűnő tartásjavító segédeszköz.
 
A párna egyenletes és mérsékelt terhelést biztosít az ülőgumókon, a keresztcsonton és a fölötte lévő csigolyákon.
 
A doboz tartalmazza a termék felfújásához szükséges pumpát.
 
 
 
Mozgáshiány: helytelen testtartás
 
A hanyag, a 'púpos' tartás az esetek nagy részében a mozgásszegény életmód következményei. Ezek megjelenését már gyermekkorban felfedezhetjük, ekkor tehetünk a legtöbbet és a legkönnyedebben megszüntetésükért. A gerinc egyenletes, kiegyensúlyozott terhelése, a tartásjavítás gyermekkorunktól biztos alapot épít fel a későbbi probléma- és fájdalommentes felnőttkorunk elérésére, az egészséges tartás megvalósítására.
 
 
ülés és fájdalom?
 
ülő helyzetben - általában - az élettanilag szükséges fiziológiás görbületek a gerincről eltűnnek, az ülő ember olyan helytelen testtartást vesz fel, ami hosszabb-rövidebb idő után nyak-, derék-és fejfájást okoz. így van ez a fotelok, székek és autóülések legtöbbjénél. Néhány órás TV nézés, számítógépes munka illetve gépkocsivezetés után jelentkeznek azok a kínzó panaszok: hátfájás, derékfájás, amik pokollá tehetik a legjobb film élvezetét és tönkreteszik a legszebb utat is. Van lehetőség azonban a helyes tartás kialakítására: tartásjavítás ülő helyzetben is.
 
A helyes ülőtartás kialakítását az ülőbútor is befolyásolja. A használatban levő legtöbb irodaszék és iskolai ülőbútor nem felel meg azoknak az ergonómiai követelményeknek, melyek a helyes testtartás lehetőségét elősegítenék. éppen ezért kedvezőtlen és veszélyeztetett helyzetben vannak a tartósan ülő munkát végzők, és ebbe a kategóriába tartoznak az iskolások is, akik éveken át napi több órát töltenek ülő testhelyzetben. Tartásjavító termékekkel javítható a testtartás és a fájdalom megszüntethető: tartásjavító Dinamikus légpárna.
  • Product Code: 16.0.3677.00
  • Availability: In Stock
  • 4,490 Ft

Tags: Dinamikus légpárna - Balance disk