Gyantapatron + 25db gyantapapír JC341 - Joycare

Gyantapatron + 25db gyantapapír JC341 - Joycare
Tegye selymesen simává bőrét természetes gyanta anyaggal, egyszerűen kezelhető gyantázó, szőrtelenítő készülékkel!
 
 
A gyantapatron és a 25 db gyantapapír a Professzionális meleg gyantázó szett újratölthető részei, az egyszerű és hatékony szőrtelenítés, gyantázás elvégzésére.
 
A gyantázó készlet tartalma:
-100 ml-es zsírban oldódó természetes gyantával működő hengeres patron
-25 db gyantapapír
-2 db gyantázás utáni olajos törlőkendő
 
A meleg gyantázó részei:
Gyanta újratöltés: 100 ml-es, zsírban oldódó, professzionális, természetes gyanta kivonattal működő, hengeres újratöltő készülék, minden bőrtípushoz jó, ideértve a legérzékenyebbeket is. A hengeres fej lehetővé teszi, hogy a bőrre egy egyenletes, vékony gyanta réteget kenjünk egyszerű és hatékony módon, hogy a szőrtelenítés könnyedén menjen.
Gyantapapír: 25 db előre kivágott csíkból álló bontatlan csomagok az arc és a test minden részére, a tökéletes szőrtelenítés eléréséért.
Törlőkendő: nyugtató és serkentő hatású, olajba mártott törlőkendők a bőrre. Eltávolít minden gyanta nyomot, simává és puha tapintásúvá teszi a bőrt a gyantázás után.
 
A gyantázó, szőrtelenítő használata:
A meleg gyantázó készülék vezetékét csatlakoztassa a konnektorba.
Helyezze rá a gyanta melegítő gyanta kenőjére a 100 ml-es golyót.
20-30 percet várjon az optimális felviteli hőmérséklet elérésig. Az optimális hőmérséklet kb. 15-20 percig tart, utána a gyanta lehűl, és elkezd megkeményedni. Hosszabb használat, szőrtelenítés esetén elegendő a gyanta melegítőt újból a hálózathoz csatlakoztatni. 5-10 percen belül ismételten optimális feltételek alakulnak ki a gyanta fölkenésére, a szőrtelenítés elvégzésére.
Ha a gyanta túl forró, várjon egy pár másodpercet, mielőtt fölkenné.
A gyantázás végén távolítsa el a gyanta patront, hagyja a gyanta melegítőt kihűlni, és csomagolja el. Figyelmeztetés: ne használja a szőrtelenítő készüléket, amíg az a hálózathoz van csatlakoztatva.
 
A meleg gyantázó használata, a szőrtelenítés folyamata:
A bőre legyen tökéletesen tiszta és száraz a szőrtelenítés előtt.
Kenje fel a gyantát a henger segítségével a szőr növekedésével megegyező irányban.
Rakja a csíkot a szőrtelenítendő bőrfelületre, és nyomja oda a tenyerével, hogy jól odaragadjon. Aztán tépje le a csíkot a szőr növekedésével ellentétes irányban. Tartsa feszesen a bőrét, amíg a csíkot húzza, és figyeljen arra, hogy a tépés iránya párhuzamos legyen a bőrrel, és ne merőleges. Mindegyik csík többször felhasználható. A szőrtelenítés után tisztítsa meg a bőrét az egyszer használatos gyanta törlőkendővel, hogy a gyantamaradékot könnyen eltávolítsa.
  • Product Code: 16.0.5252.00
  • Availability: In Stock
  • 2,690 Ft

Tags: gyantapatron, gyantapapír, gyanta, Joycare