Légtisztító ionos XJ-1100 / Neotec

Csökkentse a megbetegedések valószínűségét
tiszta levegő biztosításával, légtisztítás által!
Használjon légtisztító berendezést, hogy környezete levegője szennyeződésektől mentes legyen!



Egy lakás valamennyi helységében mikrobák milliói élnek, melyek jó része egészségre ártalmas, így felelősek lehetnek betegségeink kialakulásáért. Ezért rendkívül fontossá vált otthonunkban a légtisztítás, a légtisztítók használata.

NEO-TEC légtisztító: negatív ionok segítenek a levegő tisztításában, összegyűjti a szennyeződéseket, a levegőt tisztán és frissen tartja.


Neo-Tec légtisztító: Légtisztítás és ionizálás

A Neo-Tec légtisztító készülék által kibocsátott negatív ionok segítenek a levegő tisztításában, a légtisztító készülékbe épített speciális fémlemez pedig magához vonzza és összegyűjti a szennyeződéseket: port, polleneket, baktériumokat, vírusokat, különböző allergén anyagokat és még a kellemetlen szagokat is megszűnteti, a levegőt tisztán és frissen tartja, teljesíti a légtisztítás fontosságát.

A légtisztító készüléket 15m2 körüli lakóhelyiségeknek (konyha, szoba, iroda) légtisztítás céljából, dohányfüst és kellemetlen szagok kiszűrésére fejlesztették ki.


A Neo-Tec légtisztító készülék tulajdonságai:

• Neo-Tec légtisztító: Segíthet megszüntetni a kellemetlen szagokat, elpusztítani a baktériumokat.

• Neo-Tec légtisztító: 15m2-es helyiség levegő tisztítására javasolt

• Neo-Tec légtisztító: Beépített UV lámpa növeli a légtisztítás hatékonyságát: hatásos olyan mikroorganizmusok elpusztítására, mint a baktériumok, vírusok, gomba és penész

• Neo-Tec légtisztító: A légtisztító készülékben nem szükséges betétet cserélni, nincs semmilyen plusz költség.

• Neo-Tec légtisztító: Könnyen tisztítható szennyeződésgyűjtő fémlemez

• Neo-Tec légtisztító: Hangtalan légtisztítás

• INeo-Tec légtisztító: Igényes, praktikus formatervezés



Miért van szükség rájuk: légtisztítás, légtisztító berendezések?
Egészségesebb, tiszta levegőt légtisztító készülékekkel, hogy az allergiának, fertőzéseknek esélyük se legyen!

A szervezetbe kerülő szennyező anyagok 20 %-a a levegőből származik. A környezetünkben található szennyeződésekre (por, pollenek, spórák stb.) vezethető vissza nagyon sok betegség. A légtisztítás, légtisztítók használata elengedhetetlen saját környezetünkben.

Az allergia nem gyógyítható, csak tünetei enyhíthetők. Az egyik megoldás az allergia betegséget kiváltó káros anyagokkal való találkozás megakadályozása lehet: a légúti allergia esetén a légtisztítók használata, a légtisztítás jelenthet enyhülést.


A szmog térképek egyre elkeserítőbb eredményt mutatnak, a légszennyezettség Magyarország legnagyobb részén az erősen szennyezett kategóriába sorolódik. Légtisztítás, légtisztító készülékek szükségessége egyre emelkedik.

Szinte alig van olyan család, ahol a szennyezett levegő egészségkárosító hatásaival kapcsolatos problémák a felnőttek, gyerekek életét ne keserítenék: asztma, allergia. A légtisztítók enyhíthetik a tüneteket.

A szellőztetés nem old meg mindent, mert a beáramló levegő is szennyezett, ezért érdemes kiegészítő eszközöket használni: légtisztítók, légtisztítás.

A levegő tisztasága, a légtisztítás nem csupán a komfortérzetet növeli, de csökkenti a kórokozók okozta fertőzéseket, az allergia tüneteit. A légtisztítás, a légtisztító készülékek használata segíthet már meglévő problémák enyhítésére és a betegségek megelőzésére.


A gyakori betegség, az asztma megelőzése:
Az asztmások lehetőleg tiszta levegőben éljenek, mozogjanak, ezt ajánlják. Ebben segíthetnek a légtisztító, párásító készülékek, a légtisztítás.

A népbetegség egyik tagja, az allergia ellen kímélő környezet ajánlott:
Megoldást, enyhülést jelenthetnek a légtisztító berendezések és a párásító készülékek.


A légtisztítás mellett: negatív ion hatás
A negatív ionok hasznosak számunkra: Neo-Tec légtisztító

1. negatív ion: egészséges energiával tölt fel
2. negatív ion: légzőszervi allerga enyhülését okozza
3. negatív ion: csökkenti az álmosságot, fáradékonyságot
4. negatív ion: gyorsítja a sebek gyógyulását
5. negatív ion: tisztítja a levegőt

A negatív ionok az élet egyik fő alkotó elemei, hiányuk az életműködések zavarában nyilvánul meg. A Neo-Tec légtisztító helyreállítja a zárt térben az ionok arányát és a légtisztítás is megvalósul.

Az ionizált levegőnek szerepe lehet az allerga kialakulásában. Kutatások igazolják, hogy bizonyos allergiát kiváltó anyagok, mint például a por vagy a pollenek, pozitív elektromos töltéssel rendelkeznek. A negatív ionok, csökkentik ezen pozitív töltésű anyagok allergenitását a légző rendszer sejtjeiben.

Számos jótékony hatásuk miatt tehát érdemes mesterséges módon növelni környezetünkben a negatív ionok koncentrációját olyan eszközökkel, melyek képesek negatív ionokat előállítani, kibocsátani és a légtisztítás feladatát is elvégzik: Neo-Tec légtisztító.
Cikkszám
06.4.3159.00
Központi raktárból elérhető
Nettó ár:
11 803 Ft
Bruttó ár:
14 990 Ft
db
Hozzáadás a kedvencekhez
Tulajdonságok
Minimális rendelési mennyiség
1 db