Az 1990-ben alakult Rextra Kereskedelmi Kft. 25 szaküzletbőlálló országos bolthálózatával a hazai orvosi műszerkereskedelem meghatározó szereplője.
 
Kínálatunkban, mely több mint 10 ezer féle cikkből áll, az orvosi műszerek mellett megtalálhatóak az számítástechnikai eszközök, a rendelőkben használatos bútorzatok, melyeket akár egyedi igény alapján, rövid határidővel szállítani tudunk, valamint a ruházatok, és az egyszerhasználatos eszközök. Üzletfilozófiánk, hogy partnereink minden szükséges orvosi eszközt egy helyen, kedvező árszinten tudjanak megvásárolni.
 
Termékeink CE minősítettek, melyek garanciális és garancia időn túli javításáról is gondoskodunk.  A legújabb ISO (9001:2009) szerint minősített REXTRA segít Önnek, hogy megtalálja a legkedvezőbb ár-érték arányú eszközt, melyet lehetőség szerint raktárról kínálunk vevőinknek.
 
Számos nemzetközileg elismert nagyhírű gyár és forgalmazó hazai képviseletét látjuk el, mint például a KaWeRiesterHeineMetraxF.BoschSoehnle (Németország)FazziniMIRFIABCBMCardioline (Olaszország)Performance HealthHumagen (USA)Smiths Medical (Anglia)Lode (Hollandia)Rossmax (Taiwan).
 
Bolthálózatunk felkészült szakemberekkel áll a vásárlóink rendelkezésére, kollégáink az értékesítésen túl szakmai tanácsadással is segítik vevőinket.
 
Vásárlóink között megtalálhatóak szinte kivétel nélkül az összes hazai kórház, számos magánrendelő és klinika, háziorvosok, hazai és külföldi cégek, iskolák, egyetemek és magánemberek egyaránt. Az ő bizalmuknak is köszönhetően termékkínálatunkat és szolgáltatásainkat folyamatosan bővítve tudunk olyan komplex csomagot kínálni az egészségügy minden résztvevője számára, amely hozzájárulhat a biztonságosabb és magasabb színvonalú betegellátáshoz. Ennek a bizalomnak igyekszik a REXTRA minden időben megfelelni.
 
Kérjük forduljon hozzánk Ön is bizalommal!
 
Köszönjük!