EGÉSZSÉGPLUSZ - Debrecen

 

Üzlet típusa: Egészség Plusz

Üzemeltető: Wellmed Magyarország Kft.

Üzlet címe: 4025 Debrecen, Piac u. 73.

Telefon: 06 (52) 789-724

E-mail: [email protected]

Skype: wellmed.debrecen

 

Nyitvatartás: H-P: 09.00-17.30

Üzletünk május 2-3-án szabadság miatt zárva tart.

Megértésüket köszönjük!

Megközelíthetőség autóval: A Szent Anna utcáról balra kifordulva körülbelül 20 méterre található üzletünk a jobb oldali BÜFÉ mellett. Amennyiben a vasútállomás felől jövünk a központ felé, akkor a bal oldalra esik az üzletünk a NON- STOP üzlet mellett.

 

Parkolás: Csak fizetős parkolás lehetséges. Miklós utcán az Apolló parkolóházban, a Szent Anna utcán a K&H bank mögötti parkolóban, a Petőfi téren, illetve az üzlet előtt a Piac utca minkét oldalán lehetőség van parkolni.

 

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel: Bármelyik villamossal megközelíthető az Apolló mozi megállótól körülbelül 100 méterre a BÜFÉ után jobb oldalon helyezkedik el az üzlet. Amennyiben a Vásáry István megállótól közelítik meg, úgy visszafelé kell sétálni körülbelül 100 métert az Apolló mozi irányába és bal oldalon lesz az üzlet a NON-STOP üzlet után.

A Vasútállomástól gyalogosan körülbelül 10 perc.

 

A bolt története, leírása: 2008-ban nyitotta meg kapuit Egészség Plusz üzletünk. 2012-ig a Piac utca 77. szám alatt üzemelt, majd 6 éve átköltöztünk a jelenlegi, tágasabb üzlethelységbe a Piac utca 73. szám alá, ahol hasonló szeretettel várjuk kedves vásárlóinkat!

 
Egyedi talpbetét készítése boltunkban!