Ortopédiai ülőpárna - DM-08-705 Soles

A tartásjavító ülőpárnák és háttámaszok kímélik a gerincet, tehermentesítik a csigolyákat és porcokat. Használatuk kifejezetten ajánlott ülőmunkát végzőknek, gépkocsivezetőknek, diákoknak.

Ez a párna hasznos a gerinc számára. A terheléseloszlás mechanizmusának köszönhetően a felhasználó testtömege nem egyetlen pontra gyakorol nyomást, hanem a párna teljes felületén eloszlik. Ennek a terméknek az egyik előnye az, hogy megakadályozzák a nyomásgyulladások kialakulását az immobilizált emberekben. A hasznos párna lehetővé teszi a lehető legnagyobb kényelem elérését egy székben.

Az Ortopédiai ülőpárna használható önmagában vagy egy pár háttámlával.
Légáteresztő szerkezetű hipoallergén anyagból készült, ellenáll a nedvességnek és a porelnyelő bevonatnak, ezért minden felhasználó számára kivétel nélkül alkalmas, beleértve az allergiát is.
Normalizálja a véráramlást, kiváló segítség a rehabilitációs időszakban a sebek gyógyulásában (sérülések);
A nagy belső üregek hiánya miatt nem keletkezik por, így kiküszöböli a poratkák megjelenését, ami allergiát és bőr viszketést okozhatna.

Kellemes tapintású anyagból készül, hosszú élettartammal. Bármilyen típusú felülethez alkalmazkodva otthon és munkahelyen egyaránt.
A műtét utáni időszakokban nagy segítséget jelenthet.
Cikkszám
16.0.5918.00
Nincs raktáron
Nettó ár:
6 457 Ft
Bruttó ár:
8 200 Ft
db
Hozzáadás a kedvencekhez
Tulajdonságok
Minimális rendelési mennyiség
1 db