"Jázmin" Mágneses duplaindás réz-arany karkötő 0970

-63% Pre-Order "Jázmin" Mágneses duplaindás réz-arany karkötő 0970
Ékesítse és gyógyítsa magát egyszerűen, gyönyörű mágneses karkötő segítségével!
 
 
A réz és arany indákkal díszített finom, nőies mágneses réz karkötő igazi éke lehet a hétköznapokon, vagy összejöveteleken, ünnepélyeken.
A réz karkötő végében elhelyezett két nagy energiájú mágnes a verő, illetve vivő erek közelében helyezkedik el, minek következtében kedvező hatást tudnak kifejteni az egész szervezetre.
 
A mágnesek kedvezően segíthetnek:
feltöltődés
öngyógyító folyamatok felgyorsulása
több oxigén a vérben
fájdalomcsillapítás
 
A mágneses karkötő segítségével divatos és egészséges lehet!Gyógyuljon, frissüljön a gyönyörű mágneses réz karkötő használatával!
 
A Jázmin mágneses karkötő S, M, L méretben kapható.
Az alábbi csukló körméretre felel meg:
S-16-18cm
M-19-20cm
L-20,5cm
 
 
Mágneses réz karkötők:
 
A réz tisztító ereje már a civilizáció hajnalán is ismert volt.
Hatása azon alapul, hogy a bőr izzadás során reakcióba lép a rézzel, ami egyrészt bőrfelületi tisztítást eredményez, másrészt az így képződő réz ionok, melyek beépülnek a szervezetbe a belső tisztítást is elősegítik. A tisztító hatás a mágneses karkötő segítségével otthon is elérhető az ékszer viselésével.
 
A réz karkötők végében elhelyezett két nagy energiájú mágnes a verő, illetve vivő erek közelében helyezkedik el, minek következtében kedvező hatást tudnak kifejteni az egész szervezetre.
 
A mágneses réz és titán karkötők orvosolhatják a csukló környéki vázszerkezeti problémákat, és felerősíthetik a vérben lévő vasat, így az jóval nagyobb mennyiségű oxigént tud szállítani a szerveinkbe, illetve a legkisebb sejtjeinkbe is. Ezáltal a sejtek, illetve szerveink működése jobbá, egészségesebbé válik.
 
 
Mágnesterápia
 
Nyilvánvalóvá vált a tudósok számára, hogy a mágneses tér elengedhetetlen az élő szervezet számára. Elindultak azok a kutatások, melyek eredményeként mágneses eszközök kerültek kifejlesztésre különböző egészségügyi problémák kezelésére illetve megelőzésére.
A mágnesterápia a XXI. század ígéretes gyógymódja. Alkalmazásával mellékhatásoktól mentes, természetes gyógymóddal tehetünk egészségünk megőrzéséért, akár a mágneses karkötők segítségével is.
A fejlett civilizáció alkotta életmód gyengíti a mágneses tér emberre gyakorolt hatását. Mivel az emberek beton- és acélépítményekben laknak és dolgoznak, és betonon járnak, a testük nem részesül a Föld természetes mágneses energiájából.
Nemrégiben végzett kutatások kimutatták, hogy mágnesek alkalmazásával kompenzálni lehet a lecsökkent mágneses tér okozta hatásokat, ami komoly terápiás jelentőséggel bír: mágnese karkötő.
 
 
Hogyan hat a mágnes, a mágneses karkötők?
 
A mágneses terápia pozitív hatásának az egyik alapja az, hogy hatékonyabbá teszi a vér oxigénszállító működését. A mágneses karkötők, teljesen átmágnesezik a vastartalmú hemoglobint a vérben, miáltal az több oxigént lesz képes a tüdőből a szövetekhez szállítani, és több széndioxidot tud eltávolítani a testből. Az eredmény az energiaszint megnövekedése és a fáradékonyság csökkenése. Maguk a szövetek is egészségesebbé válnak, begyorsul a gyógyulás folyamata.
A hagyományos gyógyszerekkel ellentétben a mágnesek használata során semmilyen mellékhatástól nem kell tartani! A mágnesterápia kedvező hatásai a mágneses réz karkötő viselésével is érezhetőek.
  • Product Code: 16.0.6112.03
  • Availability: Pre-Order
  • 2,690 Ft
  • 990 Ft

Available Options

Tags: "Jázmin", Mágneses, duplaindás, réz, arany, karkötő