"Jázmin" Mágneses réz karkötő /arany-ezüst szivecskés 892

-63% Pre-Order "Jázmin" Mágneses réz karkötő /arany-ezüst szivecskés 892
Érezze a mágnesek jótékony erejét gyönyörű mágneses karkötő viselésével!
 
 
A szívekkel díszített mágneses réz karkötő egy igazán nőies darab, kellemes része lehet ékszerkollekciójának.
A réz karkötő végében elhelyezett két nagy energiájú mágnes a verő, illetve vivő erek közelében helyezkedik el, minek következtében kedvező hatást tudnak kifejteni az egész szervezetre.
 
A mágnesek kedvezően segíthetnek:
feltöltődés
öngyógyító folyamatok felgyorsulása
több oxigén a vérben
fájdalomcsillapítás
 
A mágneses karkötő segítségével divatos és egészséges lehet!Gyógyuljon, frissüljön a gyönyörű mágneses réz karkötő használatával!
 
A Jázmin mágneses karkötő M méretben kapható.
Az alábbi csukló körméretre felel meg:
M-19-20cm
 
Mágneses réz karkötők:
 
A réz tisztító ereje már a civilizáció hajnalán is ismert volt.
Hatása azon alapul, hogy a bőr izzadás során reakcióba lép a rézzel, ami egyrészt bőrfelületi tisztítást eredményez, másrészt az így képződő réz ionok, melyek beépülnek a szervezetbe a belső tisztítást is elősegítik. A tisztító hatás a mágneses karkötő segítségével otthon is elérhető az ékszer viselésével.
A réz karkötők végében elhelyezett két nagy energiájú mágnes a verő, illetve vivő erek közelében helyezkedik el, minek következtében kedvező hatást tudnak kifejteni az egész szervezetre.
 
A mágneses titán és réz karkötők orvosolhatják a csukló környéki vázszerkezeti problémákat, és felerősíthetik a vérben lévő vasat, így az jóval nagyobb mennyiségű oxigént tud szállítani a szerveinkbe, illetve a legkisebb sejtjeinkbe is. Ezáltal a sejtek, illetve szerveink működése jobbá, egészségesebbé válik.
 
 
Mágnesterápia
 
A mágnesterápia a XXI. század ígéretes gyógymódja. Alkalmazásával mellékhatásoktól mentes, természetes gyógymóddal tehetünk egészségünk megőrzéséért: mágneses karkötők!
Napjainkban a mágneses terápia valódi tudományos alappal bíró, hatékony gyógymódként az orvosok között is kezd egyre népszerűbbé válni.
Nemrégiben végzett kutatások kimutatták, hogy mágnesek alkalmazásával kompenzálni lehet a lecsökkent mágneses tér okozta hatásokat, ami komoly terápiás jelentőséggel bír. A mágnesek használata jobb közérzetet és egészségi állapotot eredményez, akár mágneses karkötők viselésével is. Alkalmazásuk eredményeként növekszik a test energiaszintje, csökken a fáradékonyság, hatékonyabbá válnak a gyógyulási folyamatok, valamint kisebb lesz az ízületi gyulladások miatt fellépő fájdalom.
A mágnesterápia és a réz jótékony hatásait magunkon érezhetjük a mágneses réz karkötő viselésével.
  • Product Code: 16.0.6111.02
  • Availability: Pre-Order
  • 2,690 Ft
  • 990 Ft

Available Options

Tags: "Jázmin", mágneses, réz, karkötő, szivecskés