"Jázmin" Mágneses réz karkötő görögmintás 0913

-63% Pre-Order "Jázmin" Mágneses réz karkötő görögmintás 0913
Töltődjön és szépüljön mágneses réz karkötő viselésével!
 
 
A mágneses réz karkötő különleges görög mintával díszített, egyszerű és nem hivalkodó szépséget képvisel.
A mágneses réz karkötő végében elhelyezett két nagy energiájú mágnes a verő, illetve vivő erek közelében helyezkedik el, minek következtében kedvező hatást tudnak kifejteni az egész szervezetre.
 
A mágnesek kedvezően segíthetnek:
feltöltődés
öngyógyító folyamatok felgyorsulása
több oxigén a vérben
fájdalomcsillapítás
 
A mágneses karkötő segítségével divatos és egészséges lehet!Gyógyuljon, frissüljön a gyönyörű mágneses réz karkötő használatával!
 
A Jázmin mágneses karkötő S, M, L méretben kapható.
Az alábbi csukló körméretre felel meg:
S-16-18cm
M-19-20cm
L-20,5cm
 
 
Mágneses réz karkötők:
 
A réz tisztító ereje már a civilizáció hajnalán is ismert volt.
Hatása azon alapul, hogy a bőr izzadás során reakcióba lép a rézzel, ami egyrészt bőrfelületi tisztítást eredményez, másrészt az így képződő réz ionok, melyek beépülnek a szervezetbe a belső tisztítást is elősegítik. A tisztító hatás a mágneses karkötő segítségével otthon is elérhető az ékszer viselésével.
A réz karkötők végében elhelyezett két nagy energiájú mágnes a verő, illetve vivő erek közelében helyezkedik el, minek következtében kedvező hatást tudnak kifejteni az egész szervezetre.
A mágneses réz és titán karkötők orvosolhatják a csukló környéki vázszerkezeti problémákat, és felerősíthetik a vérben lévő vasat, így az jóval nagyobb mennyiségű oxigént tud szállítani a szerveinkbe, illetve a legkisebb sejtjeinkbe is. Ezáltal a sejtek, illetve szerveink működése jobbá, egészségesebbé válik.
 
 
Mágnesek, mágnesterápia, mágneses karkötők
 
A mágnesterápia egyik előnye, hogy az emberi szervezet számára lehetőséget nyújt a lassú, fokozatos feltöltődésre. A kezelés finom, természetes befolyása elengedhetetlenül szükséges egészségünk fenntartásához és helyreállításához.
A mágnesterápia másik előnye, hogy a szervezet öngyógyító mechanizmusának aktivizálásával fejti ki hatását, és más gyógymódokkal együtt is jól alkalmazható: lehet az hagyományos, mint a gyógyszeres terápia, vagy alternatív gyógymód, mint a homeopátia, akupunktúra, reflexológia vagy masszázs.
A mágnesek használata jobb közérzetet és egészségi állapotot eredményez.  Alkalmazásuk eredményeként növekszik a test energiaszintje, csökken a fáradékonyság, hatékonyabbá válnak a gyógyulási folyamatok, valamint kisebb lesz az ízületi gyulladások miatt fellépő fájdalom. A mágnesek pozitív hatása érezhető a mágneses réz karkötő viselésével is.
 
Őrizze egészségét gyógyító mágnes karkötő viselésével.
  • Product Code: 16.0.6115.02
  • Availability: Pre-Order
  • 2,690 Ft
  • 990 Ft

Available Options

Tags: "Jázmin", mágneses, réz, karkötő, görög mintás