"Jázmin" titán mágneses karkötő /arany lapokkal/ 1612

-50% "Jázmin" titán mágneses karkötő /arany lapokkal/ 1612
Hordja minden nap, javítsa közérzetét titán mágneses ékszerrel!
 
Nagyon elegáns és időt álló ékszer, az arany és ezüst díszítés ízléses és visszafogott.
A mágneses titán karkötő belső felületén elhelyezett mágnesek a teljes csuklót körbe ölelik, így egyedülállóan intenzív hatást tudnak kifejteni az egész szervezetre a verő, illetve vivő ereken keresztül.
 
A mágnesek kedvező hatásai:
feltöltődés
öngyógyító folyamatok felgyorsulása
több oxigén a vérben
fájdalomcsillapítás
 
A mágneses karkötő segítségével divatos és egészséges lehet!Gyógyuljon, frissüljön a gyönyörű mágneses titán karkötő használatával!
 
A mágneses titán karkötő S, M, L-es méretben kapható.
S: 16-17cm
M:19cm
L: 20-21cm
 
 
Titán mágneses ékszerek
A mágneses titán karkötők orvosolhatják a csukló környéki vázszerkezeti problémákat és felerősíthetik a vérben lévő vasat, így az jóval nagyobb mennyiségű oxigént tud szállítani a szerveinkbe, illetve a legkisebb sejtjeinkbe is. Ezáltal a sejtek, illetve szerveink működése jobbá, egészségesebbé válik.
A titán rendkívül ritka fém, előfordulása az aranyhoz mérhető. Előállítása csak a XX. században vált lehetségessé, mivel nagyon magas az olvadáspontja, illetve ellenáll a savaknak és a lúgoknak. Ezen tulajdonságai alapján az űrhajózásban, valamint a mélyfúrásoknál is sikerrel használják. Rendkívül bőr és szövetbarát, ezért a gyógyításban is eredményesen használják: protéziseknél, fém allergiában szenvedőknél.
 
Mágnesterápia
A mágnesterápia a XXI. század ígéretes gyógymódja. Alkalmazásával mellékhatásoktól mentes, természetes gyógymóddal tehetünk egészségünk megőrzéséért.
A mágnesek használata jobb közérzetet és egészségi állapotot eredményez. Alkalmazásuk eredményeként növekszik a test energiaszintje, csökken a fáradékonyság, hatékonyabbá válnak a gyógyulási folyamatok, valamint kisebb lesz az ízületi gyulladások miatt fellépő fájdalom.
 
Hogyan hatnak a mágnesek?
A mágneses terápia pozitív hatásának az egyik alapja az, hogy hatékonyabbá teszi a vér oxigénszállító működését. A mágneses karkötők teljesen átmágnesezik a vastartalmú hemoglobint a vérben, miáltal az több oxigént lesz képes a tüdőből a szövetekhez szállítani, és több széndioxidot tud eltávolítani a testből. Az eredmény az energiaszint megnövekedése és a fáradékonyság csökkenése. Maguk a szövetek is egészségesebbé válnak, begyorsul a gyógyulás folyamata.
A hagyományos gyógyszerekkel ellentétben a mágnesek használata során semmilyen mellékhatástól nem kell tartani! A mágneses titán karkötő használatával magunkon érezhetjük a titán és mágnesterápia kedvező hatásait.
  • Product Code: 16.0.6020.01
  • Availability: In Stock
  • 7,990 Ft
  • 3,990 Ft

Available Options

Tags: "Jázmin", titán, mágneses, karkötő, arany lapokkal