"Jázmin" Titán mágneses karkötő /arany-ezüst színű/ 1654

-47% "Jázmin" Titán mágneses karkötő /arany-ezüst színű/ 1654
Egészségmegőrzés és elegancia egyben a titán mágneses karkötő segítségével!
 
 
Nagyon férfias megjelenésű, mégis finom eleganciát képvisel ez a mágneses titán karkötő.
A mágneses titán karkötő belsejében elhelyezett mágnesek a teljes csuklót körbe ölelik, így egyedülállóan intenzív hatást tudnak kifejteni az egész szervezetre a verő, illetve vivő ereken keresztül.
 
A mágnesek kedvező hatásai:
feltöltődés
öngyógyító folyamatok felgyorsulása
több oxigén a vérben
fájdalomcsillapítás
 
A mágneses karkötő segítségével divatos és egészséges lehet!Gyógyuljon, frissüljön a gyönyörű mágneses titán karkötő használatával!
 
A titán mágneses karkötő S, M, L-es méretben kapható.
S:17,5 cm
M:19,5 cm
L: 21,5 cm
 
Titán mágneses ékszerek
A mágneses titán karkötők orvosolhatják a csukló környéki vázszerkezeti problémákat és felerősíthetik a vérben lévő vasat, így az jóval nagyobb mennyiségű oxigént tud szállítani a szerveinkbe, illetve a legkisebb sejtjeinkbe is. Ezáltal a sejtek, illetve szerveink működése jobbá, egészségesebbé válik.
A titán rendkívül ritka fém, előfordulása az aranyhoz mérhető. Előállítása csak a XX. században vált lehetségessé, mivel nagyon magas az olvadáspontja, illetve ellenáll a savaknak és a lúgoknak. Ezen tulajdonságai alapján az űrhajózásban, valamint a mélyfúrásoknál is sikerrel használják. Rendkívül bőr és szövetbarát, ezért a gyógyításban is eredményesen használják: protéziseknél, fém allergiában szenvedőknél.
 
Mágnesterápia
A mágneses terápia, mint gyógyítási mód Kínában több ezer éves múltra tekint vissza és egyidős az akupunktúrával. A tudományos kutatások az elmúlt évtizedekben megállapították, hogy sejtjeinket és szerveinket bio-mágneses burok veszi körül, amely megvédi a szervezetet a környezetben fellelhető káros sugárzásoktól.
Megbetegedések (gyulladások) esetén a sejtek ill. a szervezet mágneses tere megsérül, melynek következtében a szervezet öngyógyító mechanizmusa lelassul.
A mágnesek gyógyító ereje abban rejlik, hogy helyreállítják a sérült mágneses teret illetve a gyógyulás ideje alatt fenntartják azt.
 
A mágnesek hatása
A mágnesek használata jobb közérzetet és egészségi állapotot eredményez. Alkalmazásuk eredményeként növekszik a test energiaszintje, csökken a fáradékonyság, hatékonyabbá válnak a gyógyulási folyamatok, valamint kisebb lesz az ízületi gyulladások miatt fellépő fájdalom.
A hagyományos gyógyszerekkel ellentétben a mágnesek használata során semmilyen mellékhatástól nem kell tartani! A mágnesterápia, mágnes jótékony hatása a mágneses titán karkötő viselésével érezhető.
  • Product Code: 16.0.5937.01
  • Availability: In Stock
  • 7,490 Ft
  • 3,990 Ft

Available Options

Tags: "Jázmin", titán, mágneses, karkötő, arany-ezüst színű