"Jázmin" titán mágneses nyaklánc 1727

"Jázmin" titán mágneses nyaklánc 1727
Egészségmegőrzés és elegancia egyben!
 
 
Az elegáns mágneses nyaklánc 99,8%-os tiszta titániumból készült és 14 db mágnest tartalmaz.
A mágneses titán nyaklánc szemeiben elhelyezett mágnesek kivételesen intenzív hatást tudnak kifejteni az egész szervezetre.
Az egyedi mágneses nyaklánchoz a "Jázmin" titán mágneses karkötő ezüst, aranyozott "H" lapokkal 1014 termékünket ajánljuk.
 
A mágnesek hatásai:
1.  feltöltődés
2.  öngyógyító folyamatok felgyorsulása
3.  több oxigén a vérben
4.  fájdalomcsillapítás
 
A mágneses nyaklánc hossza: 46cm.
 
 
Amit a titán mágneses ékszerek hatásáról tudni érdemes
A mágneses titán nyakláncok orvosolhatják a csukló környéki vázszerkezeti problémákat és felerősíthetik a vérben lévő vasat, így az jóval nagyobb mennyiségű oxigént tud szállítani a szerveinkbe, illetve a legkisebb sejtjeinkbe is. Ezáltal a sejtek, illetve szerveink működése jobbá, egészségesebbé válik.
 
A titán rendkívül ritka fém, előfordulása az aranyhoz mérhető. Előállítása csak a XX. században vált lehetségessé, mivel nagyon magas az olvadáspontja, illetve ellenáll a savaknak és a lúgoknak. Ezen tulajdonságai alapján az űrhajózásban, valamint a mélyfúrásoknál is sikerrel használják. Rendkívül bőr és szövetbarát, ezért a gyógyításban is eredményesen használják: protéziseknél, fém allergiában szenvedőknél.
 
 
Mágnesterápia
A mágnesek használata jobb közérzetet és egészségi állapotot eredményez. Alkalmazásuk eredményeként növekszik a test energiaszintje, csökken a fáradékonyság, hatékonyabbá válnak a gyógyulási folyamatok, valamint kisebb lesz az ízületi gyulladások miatt fellépő fájdalom.
 
A mágnesterápia egyik előnye, hogy az emberi szervezet számára lehetőséget nyújt a lassú, fokozatos feltöltődésre. A kezelés finom, természetes befolyása elengedhetetlenül szükséges egészségünk fenntartásához és helyreállításához.
 
A mágnesterápia másik előnye, hogy a szervezet öngyógyító mechanizmusának aktivizálásával fejti ki hatását, és más gyógymódokkal együtt is jól alkalmazható: lehet az hagyományos, mint a gyógyszeres terápia, vagy alternatív gyógymód, mint a homeopátia, akupunktúra, reflexológia vagy masszázs.
 
 
Hogyan hat a mágnes?
A mágneses terápia pozitív hatásának az egyik alapja az, hogy hatékonyabbá teszi a vér oxigénszállító működését. A mágneses karkötők, nyakláncok teljesen átmágnesezik a vastartalmú hemoglobint a vérben, miáltal az több oxigént lesz képes a tüdőből a szövetekhez szállítani, és több széndioxidot tud eltávolítani a testből. Az eredmény az energiaszint megnövekedése és a fáradékonyság csökkenése. Maguk a szövetek is egészségesebbé válnak, begyorsul a gyógyulás folyamata.
 
A hagyományos gyógyszerekkel ellentétben a mágnesek használata során semmilyen mellékhatástól nem kell tartani! A mágneses titán nyaklánc használatával a mágnesek, mágnesterápia hatásai érezhetőek.
  • Product Code: 16.0.5738.00
  • Availability: In Stock
  • 19,990 Ft

Tags: "Jázmin", titán, mágneses, nyaklánc