"Jázmin" Mágneses karkötő réz/görög mintás arany-ezüst színü/ 0944

-63% Pre-Order "Jázmin" Mágneses karkötő réz/görög mintás arany-ezüst színü/ 0944
A mágneses karkötő segítségével divatos és egészséges lehet!
 
 
A szolid görög minta jól harmonizál az arany és ezüstszínekkel ebben a finoman kidolgozott női mágneses réz karkötő ékszerben.
A réz karkötő végében elhelyezett két nagy energiájú mágnes a verő, illetve vivő erek közelében helyezkedik el, minek következtében kedvező hatást tudnak kifejteni az egész szervezetre.
 
A mágnesek kedvezően segíthetnek:
1. feltöltődés
2. öngyógyító folyamatok felgyorsulása
3. több oxigén a vérben
4. fájdalomcsillapítás
 
 
A mágneses karkötő segítségével divatos és egészséges lehet!Gyógyuljon, frissüljön a gyönyörű mágneses réz karkötő használatával!
 
A Jázmin mágneses karkötő S, M, L méretben kapható.
Az alábbi csukló körméretre felel meg:
S-16-18cm
M-19-20cm
L-20,5cm
 
 
Mágneses réz karkötők:
 
A réz tisztító ereje már a civilizáció hajnalán is ismert volt.
Hatása azon alapul, hogy a bőr izzadás során reakcióba lép a rézzel, ami egyrészt bőrfelületi tisztítást eredményez, másrészt az így képződő réz ionok, melyek beépülnek a szervezetbe a belső tisztítást is elősegítik. A tisztító hatás a mágneses karkötő segítségével otthon is elérhető az ékszer viselésével.
 
A réz karkötők végében elhelyezett két nagy energiájú mágnes a verő, illetve vivő erek közelében helyezkedik el, minek következtében kedvező hatást tudnak kifejteni az egész szervezetre.
 
A mágneses réz és titán karkötők orvosolhatják a csukló környéki vázszerkezeti problémákat, és felerősíthetik a vérben lévő vasat, így az jóval nagyobb mennyiségű oxigént tud szállítani a szerveinkbe, illetve a legkisebb sejtjeinkbe is. Ezáltal a sejtek, illetve szerveink működése jobbá, egészségesebbé válik.
 
 
Mágnesterápia, mágnesek és mágneses karkötők hatása
 
A mágneses terápia, mint gyógyítási mód Kínában több ezer éves múltra tekint vissza és egyidős az akupunktúrával. A tudományos kutatások az elmúlt évtizedekben megállapították, hogy sejtjeinket és szerveinket bio-mágneses burok veszi körül, amely megvédi a szervezetet a környezetben fellelhető káros sugárzásoktól.
Megbetegedések (gyulladások) esetén a sejtek ill. a szervezet mágneses tere megsérül, melynek következtében a szervezet öngyógyító mechanizmusa lelassul.
A mágnesek gyógyító ereje abban rejlik, hogy helyreállítják a sérült mágneses teret illetve a gyógyulás ideje alatt fenntartják azt.
A mágneses karkötők teljesen átmágnesezik a vastartalmú hemoglobint a vérben, miáltal az több oxigént lesz képes a tüdőből a szövetekhez szállítani, és több széndioxidot tud eltávolítani a testből. Az eredmény az energiaszint megnövekedése és a fáradékonyság csökkenése. Maguk a szövetek is egészségesebbé válnak, begyorsul a gyógyulás folyamata.
 
A mágnesterápia, mágnesek kedvező hatása a mágneses réz karkötők viselésével is érezhető.
 
Egy szép mágneses ékszer és kedvező hatás az egész testre!
  • Product Code: 16.0.6116.03
  • Availability: Pre-Order
  • 2,690 Ft
  • 990 Ft

Available Options

Tags: "Jázmin", mágneses, karkötő, görög mintás, arany-ezüst színű