Akupunktúrás pontkereső készülék / ENI016869

A test akupunktúrás pontjait a hagyományos tűk helyett mikroárammal ingerli. Segít az akupunktúrás pontok megkeresésében, majd azokat stimulálva fejti ki kedvező hatását.

Néhány alkalmazási lehetőség:

mozgásszervi panaszok,

izomfájdalmak, allergia,

fájdalomcsillapítás.

Hordozható, elemes készülék.


Az akupunktúrás pontkereső készülék használatával könnyen fellelhetők az akupunktúrás pontok. Ezt követően a felkutatott pontok stimulálása történik elektromos impulzussal, szabályozható időtartamig és intenzitással.

A test akupunktúrás pontjait a hagyományos tűk helyett mikroárammal ingerli.

Segít az akupunktúrás pontok megkeresésében, majd azokat stimulálva fejti ki kedvező hatását.Az akupunktúrás pontokat az a képesség jellemzi, hogy a stimulálásukkal hatást fejtenek ki a test különböző belső szerveire. Az elektroakupunktúrás készülék működése során javíthatja a vérkeringést, melynek eredményeképpen növeli a test vitalitását, csökkenti a fájdalmakat és gyorsítja a gyógyulást.

A test akupunktúrás pontjait elektromos fájdalomcsillapító eszközökkel ingerelve jótékony hatásokat gyakorolhatunk a szervezetre, mely révén sok betegség kedvezően befolyásolható.Az Akupunktúráról általánosságban: Alkalmazása során tűket szúrnak a megfelelő helyekre, ezzel ingerlik, stimulálják a bőrben található idegvégződéseket. Ennek hatására endorfin szabadul fel, amely a szervezet természetes, morfiumhoz hasonló hatású fájdalomcsillapító anyaga. Ezt a módszert egyre gyakrabban alkalmazzák fejfájás, mozgásszervi panaszok esetén és a sürgősségi ellátás során is, mivel sokak szerint igen hatásos eszköz a fájdalomcsillapításra.

s Az elektro akupunktúrás készülék használata: Használata teljesen biztonságos Kompakt, könnyű, használata egyszerű
Cikkszám
06.3.3445.00
Központi raktárból elérhető
Nettó ár:
11 803 Ft
Bruttó ár:
14 990 Ft
db
Hozzáadás a kedvencekhez
Tulajdonságok
Minimális rendelési mennyiség
1 db