Légtisztító ionos XJ2000 /

eremtse meg otthonában a kellemes és egészséges levegőt ionos légtisztító használatával!
Negatív ionos, tiszta levegővel a por és pollen ellen


A Neotec ionos légtisztító ionizálja a szoba levegőjét, mozgó alkatrész nélkül szinte hangtalanul semlegesíti a mikroorganizmusokat, tisztítja a levegőt.

A légtisztító jellemzői:
Összegyűjti a port, a pollent.
Közömbösíti a kellemetlen szagokat (pl.: dohányfüst).
Nincs cserére szoruló szűrő, így a légtisztító üzemeltetése gazdaságos.
Gépkocsiban szivargyújtóról is működtethető.

NEO-TEC légtisztító: negatív ionok segítenek a levegő tisztításában, összegyűjti a szennyeződéseket, a levegőt tisztán és frissen tartja.
A Neotec ionos légtisztító működése:
A légtisztító által a levegőbe juttatott negatív ionok semlegesíthetik a vírusokat és mikroorganizmusokat egyaránt.
Az optimális negatív ionszintet a légtisztító készülékbe beépített 16 rozsdamentes acéltáblából álló rendszer biztosítja.
Az XJ-2000-es légtisztító készülék használatával a szoba negatív ion szintje megközelítheti a vízesésekét, megtöltve a levegőt a friss eső tiszta illatával, megsemmisítve ezzel a kellemetlen szagokat és egészséges környezetet teremt.

Az XJ-2000-es légtisztító készülék egyedülálló módon megtervezett szennyeződés gyűjtő lemezei a negatív ionokban gazdag helyiségekben magukhoz vonzzák a levegőben lévő porszemcséket, polleneket, a penészgombák spóráit, a háziállatok szagát, sőt, még a cigarettafüstöt is. A légtisztító készülék ezzel megakadályozza a penészesedés kialakulását. Az összegyűjtött szennyeződés a légtisztító lemezek kiemelésével biztonságosan és egyszerűen eltávolítható.

A negatív ionos légtisztító csöndesen működik és igen energiatakarékos.


A negatív ionos légtisztító műszaki adatai:
Feszültség: AC/DC 12-16 V
Teljesítmény: 6 W
Negatív ion kibocsátás: ? 1 x 106 / cm3
Aktív oxigén koncentráció: < 0.06 ppm
Kapacitás: 25 m2
Méret: 300 x 180 x 95 mm
Súly: 1280 g


Miért van szükség légterápiára, légtisztítás, légtisztító készülékek használatára?
A szervezetbe kerülő szennyező anyagok 20 %-a a levegőből származik. A környezetünkben található szennyeződésekre (por, pollenek, spórák stb.) vezethető vissza nagyon sok betegség. Pl.: asztma, allergia. A légtisztítás, légtisztítók használata környezetünkben elengedhetetlenné vált.

A szmogtérképek egyre elkeserítőbb eredményt mutatnak, a légszennyezettség Magyarország legnagyobb részén az erősen szennyezett kategóriába sorolódik.A légtisztítás fontos.

Szinte alig van olyan család, ahol a szennyezett levegő egészségkárosító hatásaival kapcsolatos problémák a felnőttek, gyerekek életét ne keserítenék. Ezért legalább mikrokörnyezetünkben meg kell teremtenünk a tiszta levegő biztonságát légtisztító készülékekkel, légtisztítás által.

A levegő tisztasága, a légtisztítás nem csupán a komfortérzetet növeli, de csökkenti a kórokozók okozta fertőzéseket, az allergiás megbetegedéseket.

A szellőztetés mára veszélyessé vált, mert a beáramló levegő is szennyezett, ezért érdemes kiegészítő eszközöket használni: légtisztító berendezéseket.


A gyakori betegség, az asztma megelőzése:
Az asztmások lehetőleg tiszta levegőben éljenek, mozogjanak: ezt ajánlják. Ebben segíthetnek a légtisztító, párásító készülékek, a légtisztítás.

A népbetegség egyik tagja, az allergia ellen kímélő környezet ajánlott:
Megoldást, enyhülést jelenthetnek a légtisztító berendezések és a párásító készülékek.

A Neotec ionos légtisztító a légtisztítás fontos feladatát teljeskörüen ellátja.
Cikkszám
06.4.3158.00
Központi raktárból elérhető
Nettó ár:
11 803 Ft
Bruttó ár:
14 990 Ft
db
Hozzáadás a kedvencekhez
Tulajdonságok
Minimális rendelési mennyiség
1 db