Inhalátor Rossmax NA-100 / NA-100 kompresszoros

A kompresszoros inhalátor olyan légzőszervi megbetegedések kezelésére használható, ahol a terápia során aeroszolos gyógyszeres kezelésre van szükség. Az inhalátor hagyományos váltóárammal működik, gyors, biztonságos és kényelmes kezelést biztosítva minden korosztály számára.

Termékjellemzők:

Alacsony zajszint
Beépített tároló a tartozékoknak
A porlasztott aerosol mennyisége állítható
Áram: AC230V/50Hz
Méretek (hossz, szél,mag): 75 x192 x 100 mm
Gyógyszertégely térfogat: 5 ml
Tartozékok: inhalátor, inhalációs készlet, levegőcső, szipka, szűrők (5db), felnőtt és gyermek maszk
Szemcseméret >5µm, kiválóan alkalmas a felső légúti problémák kezelésére


Allergia, asztma

Napjainkban óriási mértékben megnövekedett az allergiás, asztmás és egyéb légúti megbetegedések száma.
Környezetünkben ijesztő mértékben és mennyiségben vannak jelen allergiát okozó szennyező anyagok. Ezek a káros, irritáló anyagok allergiás, asztmás légzési nehézségeket okoznak.
Ezért is elengedhetetlen életminőségünk javítása és légző rendszerünk védelmének biztosítása. Inhalátorok segítségével a kellemetlen tünetek csökkenthetők.

A gyakori betegség, az asztma megelőzése:

A lehetséges és gyanús allergének tudatos elkerülésével, illetve mindenféle allergiás tünet szakszerű kezelésével lehet megelőzni az asztma kialakulásának lehetőségét.

Az asztmások lehetőleg tiszta levegőben éljenek, mozogjanak. Ebben segíthetnek a légtisztító, párásító készülékek, a légzésterápia. Az asztmások számára az inhalátor készülékek elengedhetetlen eszközök.

A népbetegség egyik tagja, az allergia ellen kímélő környezet ajánlott:

Steril, pollen- és szennyeződésmentes területet nagyon nehéz találni, legfeljebb a magas hegységek vagy az óceánok tiszta levegője lehet allergia szempontjából semleges. Így minden érintettnek magának kell kialakítania az allergiás érzékenysége szempontjából lehető legmegfelelőbb, kímélőbb "mikrokörnyezetet", azaz közvetlen környezetét, otthonát.
Megoldást, enyhülést jelenthetnek a légtisztító berendezések és a párásító készülékek, valamint asztmások és allergiások számára az inhaláló készülékek.
Cikkszám
06.4.5631.00
Nincs raktáron
Nettó ár:
11 811 Ft
Bruttó ár:
15 000 Ft
db
Hozzáadás a kedvencekhez
Tulajdonságok
Minimális rendelési mennyiség
1 db