REGISZTRÁCIÓ CÉGEK ÉS EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYEK SZÁMÁRA - akik már vásároltak nálunk


A regisztrációhoz szüksége lesz az adószámára és cégünknél regisztrált partnerkódjára. Partner (vevő) kódját legkönnyebben a kapott számlája jobb felső sarkában találja meg.(kód:xxxxx)

Az alábbi mezők kitöltésével az adatvédelmi nyilatkozat és a vásárlási feltételek elfogadásával Önnek lehetősége van REXTRA webáruházába bejelentkezni és élvezni a webáruház használatával járó előnyöket.

Töltse ki az alábbi mezőket!*-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!

Bármilyen kérdés esetén munkaidőben hívja a 06 20 231 2599- es telefonszámot, vagy írjon a [email protected] e-mailcímre.

Szerződött partner regisztráció

Megjegyzés

Felhasználási és adatvédelmi nyilatkozat

Általános információk a regisztrációról:

 

Hozzájárulása alapján az itt megadott személyes adatait a felhasználói fiók létrehozása érdekében kezeljük. Személyes adatai kezeléséhez a "Regisztráció" gomb megnyomásával járul hozzá. Ha többet szeretne megtudni a személyes adatok kezelésről, különösen az egyéb célú adatkezelésekről, az EU-n kívüli adattovábbításról és adatkezeléssel kapcsolatos jogairól, kérjük olvassa el az "Adatvédelmi elveinkmenüponton Adatvédelmi tájékoztatónkat és az "Általános Szerződési Feltételek(ÁSZF) menűpontban webáruházunk Általános Felhasználási feltételeit.