REXTRA - Óbuda

 

Üzlet típusa: REXTRA

Üzemeltető: REXTRA Kereskedelmi Kft.

Üzlet címe: 1031 Budapest Emőd u. 38. (Rómaifürdői strand mellett)

Telefon: 06 (1) 242-2924

Fax: 06 (1) 242-1567

 

Mobil: 06 (20) 96-22222
E-mail: [email protected][email protected]
Skype: rextra_david_monika

 

Nyitvatartás: H-P: 08.00-16.30


Megközelíthetőség autóval: A Szentendrei úton a Flórián tértől észak (Szentendre irányába) fele haladva kb. 3,9 km-t kell megtenni. A Camping után a Római Strandfürdő lassító sávjába kell besorolni jobbra, majd onnan kb. 450 m-re egy fehér kerítésnél (aminek a kapuja nyitva van), lehet befordulni balra, az udvarra. 

 

Parkolás: A szaküzlet udvarában ingyenes és kényelmes parkolási lehetőség biztosított.

 

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel:

  • A H5-ös HÉV Rómaifürdő megállójában lehet leszállni. Az aluljárón nyugat fele átsétálva fel kell jönni, majd ezt követően észak (Szentendre) fele kell haladni és az első lehetőségnél jobbra kell fordulni. Kb. 450 m sétát követően az utca bal oldalán egy fehér kerítéses házban található a szaküzlet. A kapu nyitva lesz. Ezt követően az oldalsó, első ajtón lehet bemenni az üzletbe.
  • A 34-es busz Dósa utcai megállójában lehet leszállni. Ezt követően kb. 190 m-t kell a Szentendrei út irányába (kelet fele) sétálni. Ezt követően az utca jobb oldalán egy fehér kerítéses házban található a szaküzlet. A kapu nyitva lesz. Ezt követően az oldalsó, első ajtón lehet bemenni az üzletbe.

 

A bolt története, leírása: A Rextra megalakulása óta az Emőd u.-i szaküzlet mindig is jelentős szerepet játszott a cég életében. A Rextra Kft. 1990-ben alakult. Néhány évre rá megnyitotta első szaküzletét a jelenleg Óbudán működő Rextrától mintegy 200 m-re. Egy évtizedig ez volt a cég központja, innen történt az akkor még csak néhány üzletből álló hálózat irányítása. Ahogy a cég növekedett, a vállalkozás kinőtte a telephelyet. Ekkor a cég vezetője keresett a közelben egy épületet, amelyet néhány hónap alatt átalakított, felújított és kényelmes parkolót alakított ki. Egy családi vállalkozásból innen folytatta növekedését a Rextra. Majd 1 évtizedig ez az üzlet volt a vállalkozás központja, innen történt az országos bolthálozatok, kórházak és rendelőintézetek ill. a lakosság kiszolgálása. Az évek során ez a központ is kezdte kinőni magát, így a cég vezetése egy 3 szintes épületet hozzáépítetett a meglévő üzlethez. 2 szinten raktárat, 1 szinten irodákat alakítatott ki. Ezt követően időközben kisebb-nagyobb átalakítások még történtek. A folyamatos fejlődés, bővülés során az Emőd utca 38. így is kicsinek bizonyult, így a központ Szentendrére költözött és az Emőd u. 38. ma már szaküzletként működik tovább.

 

Képek: