REXTRA - Salgótarján


 

Üzlet típusa: REXTRA

Üzemeltető: REXTRA Kereskedelmi Kft.

Üzlet címe: 3100 Salgótarján, Erzsébet tér 6

Telefon/fax: 06 (32) 422-062

Mobil: 06 (20) 501-5047

E-mail: [email protected]

Skype: rextra.salgotarjan.timi

 

Nyitvatartás: H-P: 08.00-17.00

 

Megközelíthetőség autóval: A Rákóczi úton észak felé haladva a (templom után) az első utcába kell balra fordulni, majd kb. 10 m után jobbra befordulni az épület (Áruház) mögötti parkolóba. Az üzlet a parkoló bal oldalán található (az üzletsoron) balról az 5. lépcsőn kell feljönni.

 

Parkolás: Fizetős parkolási lehetőség közvetlenül az üzlet előtt.

 

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel:

  • Távolsági buszközlekedés és vasúti közlekedés esetén a legközelebbi aluljárón kell átmenni, az Erzsébet tér végén balra befordulni a parkolóba. Az üzlet a parkoló bal oldalán található (az üzletsoron) balról az 5. lépcsőn kell feljönni.
  • Helyi járattal való közlekedés esetén a Fő téri buszmegállónál kell leszállni. A park mellett jobbra be kell fordulni az utcába, majd 20 m megtétele után újra befordulni balra az épület (áruház) mögötti parkolóba. Az üzlet a parkoló jobb oldalán található (az üzletsoron) jobbról a 2. lépcsőn kell feljönni.

A bolt története, leírása: 2008. őszén nyitotta meg cégünk Salgótarjánban az üzletét. Kezdetben főleg lakossági értékesítés folyt az egészségmegőrző termékek tekintetében, később kibővült kínálatunk az intézményi, orvostechnikai eszközök forgalmazásával. Üzletünk jól megközelíthető, megfelelő parkolóhellyel.

 
Egyedi talpbetét készítése boltunkban!


Gyerekcipő értékesítése boltunkban!

 

Képek