REXTRA bemutatkozás

Hiszünk abban, hogy amire szüksége van, el tudjuk juttatni Önnek!


Zsúfolt reggel volt a rendelőben, amikor 8:30 körül bejött egy bekötözött ujjú idős úr. Rögtön szólt, hogy siet, mert 9:00 órakor van egy fontos találkozója.

Kértem, hogy foglaljon helyet, tudván, hogy eltelik még fél óra, míg megérkezik az orvos. Figyeltem, milyen türelmetlenül néz percenként az órájára. Idő közben arra gondoltam, hogy nem lenne rossz, ha levenném a kötését, és megnézném, miről van szó. A seb nem tűnt olyan súlyosnak… az orvosra várva, eldöntöttem, hogy fertőtlenítem a sebet, és egy kis beszélgetésbe elegyedtem.

Megkérdeztem, hogy mennyire fontos a találkozója, és hogy nem szeretné-e mégis megvárni az orvost a seb kezelésére. Azt válaszolta, hogy feltétlenül az idősek otthonába kell menjen, ahogyan évek óta mindig teszi, hogy reggelizzen a feleségével.

Udvariasan, a felesége egészsége felől érdeklődtem. Kedvesen, az idős úr elmesélte, hogy az Alzheimer kóros felesége 7 éve él az idősek otthonában.
Gondolva, hogy a feleség, egy tiszta pillanatában esetleg felizgatná magát az ő késése miatt, siettem, hogy kezeljem a sebét, de az idős úr elmagyarázta, hogy 5 éve nem ismeri fel… Akkor csodálkozva megkérdeztem: “És Ön minden reggel elmegy, hogy együtt reggelizzenek?” Egy édes mosoly, és egy lágy kézsimogatás közben válaszolta: “Az igaz, hogy Ő már nem tudja, ki vagyok, de én jól tudom, ki Ő”.

Ez a megható történet érzékelteti, hogy a partnerünk, legyen akár életünk párja, rokonunk, barátunk, vagy akár csak üzleti partnerünk mindig fontos nekünk. Jó napokban és nehezebb napokban is.

A Rextra több, mint 30 éve igyekszik, hogy segítségére legyen Önöknek, hogy kapcsolatban maradjunk Önökkel.


1990-ben alapított Rextra Kereskedelmi Kft. országos kiskereskedelmi üzlethálózatával a hazai orvosi műszerkereskedelem meghatározó tényezője.

Kínálatunkban, amely több mint 12 ezer féle cikkből áll, az orvosi műszerek mellett megtalálhatóak az irodatechnikai eszközök, a rendelőkben használatos bútorzatok, de számítástechnikai eszközök is, amelyeket akár egyedi igény alapján, rövid határidővel szállítani tudunk, valamint a ruházatok, és az egyszer használatos eszközök. 

Üzletfilozófiánk, hogy partnereink minden szükséges orvosi eszközt egy helyen, kedvező árszinten, de jó minőségben tudjanak megvásárolni. Termékeink CE minősítettek, melyek garanciális és garancia időn túli javításáról is gondoskodunk.  

Az összes hazai kórháznak beszállítunk, számos járóbeteg szakrendelőt, magánrendelőt és klinikát szereltünk fel, és látunk el azóta is termékeinkkel. Minden megyeszékhelyen irodával és szaküzlet hálózattal rendelkezünk. A hazai háziorvosok és gyermekorvosok 90%-a folyamatosan vásárol üzleteinkben. A Covid járvány alatt nagy részt vállaltunk az egészségügyi eszközökkel való ellátásban.

Működésünk egyik fő területe az állami, uniós és közbeszerzési pályázatokban való folyamatos részvétel, szakmai tapasztalatunk van pályázatok lebonyolításában.
2019-2020 évben a kormány által meghirdetett Magyar Falu program keretében közel 200 háziorvosi rendelőt szereltünk fel modern, nagyértékű eszközökkel, cseréltük le régi elavult eszközeiket és bútoraikat.

Termékeink CE minősítettek, melyek garanciális és garancia időn túli javításáról is gondoskodunk.  A legújabb ISO (9001:2009) szerint minősített REXTRA segít Önnek, hogy megtalálja a legkedvezőbb ár-érték arányú eszközt, melyet lehetőség szerint raktárról kínálunk vevőinknek.
 
Számos nemzetközileg elismert nagyhírű gyár és forgalmazó hazai képviseletét látjuk el, mint például a KaWe, Riester, Heine, Metrax, F.Bosch, Soehnle (Németország), Fazzini, MIR, FIAB, CBM, Cardioline (Olaszország), Performance Health, Humagen (USA), Smiths Medical (Anglia), Lode (Hollandia), Rossmax (Taiwan).
 
Bolthálózatunk felkészült szakemberekkel áll a vásárlóink rendelkezésére, kollégáink az értékesítésen túl szakmai tanácsadással is segítik vevőinket.
 
Vásárlóink között megtalálhatóak szinte kivétel nélkül az összes hazai kórház, számos magánrendelő és klinika, háziorvosok, hazai és külföldi cégek, iskolák, egyetemek és magánemberek egyaránt. Az ő bizalmuknak is köszönhetően termékkínálatunkat és szolgáltatásainkat folyamatosan bővítve tudunk olyan komplex csomagot kínálni az egészségügy minden résztvevője számára, amely hozzájárulhat a biztonságosabb és magasabb színvonalú betegellátáshoz. Ennek a bizalomnak igyekszik a REXTRA minden időben megfelelni. 

Kérjük forduljon hozzánk Ön is bizalommal!


 

Legfrissebb aktualitások