Melegítő ágybetét Wellmed - 232

Pre-Order Melegítő ágybetét Wellmed - 232

 

Az elektromos melegítő takaró egy olyan kiváló minőségű termék, amelyet megfelelő használat és kezelés esetén nagyon hosszú ideig élvezhet. Hideg téli napokon kellemes felüdülést jelenthet a melegítő ágybetét használata. A megfázás elkerülése végett kiválóan alkalmazható a melegítő takaró.
 
 
A melegítő ágytakaró tulajdonságai:
 
- A melegítő takaró ágymelegítésre használható; nem alkalmas orvosi célokra. 
- A melegítő ágybetétnek 3 hő szintje van, és a takaró 120 perc után automatikusan lekapcsolódik.
- Egy érzékelőkkel ellátott kábel dupla védelmet nyújt a túlfűtés ellen. 
- A melegítő ágybetét a matracra kerül a lepedő alá.
 
 
Miért hasznos a melegítő ágybetét?
 
A melegítő ágybetét hőmérséklete révén még kényelmesebbé teszi a pihenést. A melegnek nyugtató hatása van, kitágítja az ereket, serkenti a vérkeringést, ezáltal, fájdalomcsillapító hatású lehet, ellazítja, pihenteti az izmokat.
 
Különösen javasolt ízületi panaszokra, valamint reumás kezelésekhez. Hasfájásra, fülfájásra, felfázásra, kezdődő náthára jótékony hatású lehet a melegítő ágybetét.
A megfázás és felfázás elkerülésében hasznos segédeszköz a melegítő ágybetét.
 
 
Hőterápia, testmelegítés
 
Lazít, immunrendszert erősít a hőterápia
 
Méregtelenítést fokozó hatásán túl a hőterápia izom és ízületlazító tulajdonsága lehetőséget teremt a krónikus mozgásszervi betegségek kombinált kezelésében való alkalmazására. Immunrendszert erősítő képessége nagy hatásfokú
 
A hőterápia önmagában és kombinált terápiák részeként egyaránt hathatós segítséget nyújt a méregtelenítő kúrák során, valamint azokban az esetekben, amikor az immunrendszer erősítése a feladatunk.
 
 
A testmelegítő eszközök használata
 
A testmelegítők, a hőterápia eszközei javíthatják a vérkeringést, fájdalmat csökkentenek, növelik a komfort érzetet, megelőzhető használatukkal a megfázás és más betegségek kialakulását.
 
Kiknek ajánlott használni a testmelegítő készítményeket?
 
Azoknak, akik huzamosabb ideig tartózkodnak hidegben. Akik komfortosan szeretnék érezni magukat a téli napokon otthon, vagy utazás közben. Az alternatív gyógyászat területén gyógymódként, a hőterápia fájdalomcsillapító hatása miatt.
  • Product Code: 16.0.3956.00
  • Availability: Pre-Order
  • 13,990 Ft

Tags: Melegítő ágybetét Wellmed - 232