A kosár üres

Az MPL csomagautomata, Posta Pont, postai átvevő hely és házhozszállítás jelenleg még tesztüzemben működik oldalunkon. Nem minden termék szállítható ezen a módon. 
Válassza a biztonságos és 35 000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES, Futárszolgálat ExpressOne  szállítási módját.


UTALVÁNY BEVÁLTÁSA esetén kérjük az UTALVÁNY SZÁMÁT a KUPONKÓD és a MEGJEGYZÉS mezőbe IS BEÍRNI - enélkül az utalvány érvénytelen

Utalványos vásárlás KIZÁRÓLAG online bankkártyás fizetési móddal lehetséges


 

A regisztráció menetéről, a rendelés leadásáról a részletes tájékoztatót itt olvashatja el! --> VÁSÁRLÁSI ÚTMUTATÓ 


FONTOS: Amennyiben REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL MAGÁNSZEMÉLYKÉNT AD LE RENDELÉST, a rendelés leadása után CÉGRE (jogi személynek / kft, bt, egyéni válallkozó stb) SZÁMLÁT NEM ÁLL MÓDUNKBAN KIÁLLÍTANI!!! 

Kérjük használja a CÉGKÉNT vásárolok lehetőséget, adószám megadása törvényi előírások betartása végett kötelező!


ELŐRE UTALÁS fizetési mód esetén kollégáink díjbekérőt állítanak ki, küldik el Önnek e-mailcímére, az utalás adataival. A termékeket az utalt összeg beérkezése után küldjük Önnek!


ÁTUTALÁSOS FIZETÉSI MÓD kizárólag szerződött partnereink részére elérhető! Egyéni megállapodásért keresse üzletkötőinket!


Minden REXTRA webáruházban regisztrációval bejelentkezett vásárlóként történő rendelés esetén elektronikus számlát bocsájtunk ki, melyet a regisztrációkor megadott e-mailcímre küldünk a kiszállítás előtt 1-2 nappal vagy személyes átvételkor az átvétel napján. Regisztráció nélkül vásárlók részére papír alapú számlát készítünk és a csomaggal küldjük.  Amennyiben más módon szeretné számláját megkapni írja ezt meg az eszamla@rextra.hu e-mail címre!