14 napos pénzvisszafizetési garancia - Elállási jog webáruházban történő vásárlás esetén

Vásároljon gondtalanul webáruházunkban

 

A törvényileg meghatározott 14 napos elállási jog azt jelenti, hogy 14 naptári napon belül akár indoklás nélkül is visszavesszük az interneten megvásárolt terméket, ha Ön meggondolta Magát. Ezt a jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette.

Hogyan működik ez a gyakorlatban?
 
 • Ide kattintva töltse le, mentse le másként gépére majd töltse ki, nyomtassa ki az elállási nyilatkozatot, majd kitöltve juttassa vissza nekünk a webshop@rextra.hu címre szkenelt változatban.
 • Ez után körültekintően csomagolja be a terméket és annak tartozékait, helyezze el a kitöltött, aláírt nyilatkozatot a csomagon belül.
 • Postázza el a következő címre: Rextra Kereskedelmi Kft - Webshop ügyintéző részére - 2000 Szentendre, Rózsa u.16
 • A csomag kézhez vételét követően törekszünk arra, hogy két héten belül visszatérítsük a vételárat.
 
 
1. Töltse le és nyomtassa ki az Elállási nyilatkozatot 2. Gondosan csomagolja be a terméket minden tartozékával együtt. 3. Helyezze el a kitöltött nyilatkozatot a csomagon belül. 4. Adja át a lezárt csomagot a rendelt futárnak. Vagy adja fel postán csomagként.

 

A visszavásárlási garancia nem vonatkozik a webshopon kívül történt megrendelésekre.

 
Fontos:
 
A visszatérített összeg a teljes vételárat, tehát a termék esetleges kedvezményekkel csökkentett vételárát és a kiszállítási költségeket (amellyel a Rextra szállította a csomagot Önnek) is magában foglalja.
 
Elállás esetén a felénk futárszolgálattal visszaküldött csomag esetén az utánvéttel visszaküldött csomagokat nem tudunk elfogadni. A visszaküldés költségét a vásárlónak kell viselnie!
 
Az áru nem rendeltetésszerű használata miatt, illetve egyéb okból az azon keletkezett sérülésekért az eladó kártérítést követel a vevőtől, annak értékével csökkenti a visszatérített összeget, vagy megtagadhatja azt
 
Az elállási jog nem gyakorolható a következő esetekben
 
 • ​olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontás után nem küldhető vissza. Az alábbi felsorolás nem teljes, de a következő temékekre nem vonatkozik az elállási jog:
  pelenkák, pelenka betétek, fogkefék, fogkefe fejek, inhatlátor alkatrészek, mellszívók, melltartók, harisnyák, kozmetikumok, laboratóriumi készülékek kibontott és kipróbált, hiányos állapotban tesztcsík nélkül, bármiyen termék, aminek használata során testnedvekkel (pl.: vér, anyatej, köpet,nyál, vizelet, széklet, izzadság) érintkezhetett a termék stb.);

   
 • lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta
   
 • olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (egyedi termék), vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza; pl. egyedi készítésű talpbetét
 
valamint a jogszabályok által meghatározott további esetekben.