Fizetési módok

A kosarában láthatja a termék(ek) adókkal emelt árát és a szállítás díját. Ezekből adódik össze a teljes vételár.

Vásárlását a rextra.hu webshopjában az alábbi módokon fizetheti ki:
  • Készpénz üzleteinkben való átvétel esetén
  • Bankkártya üzleteinkben való átvétel esetén
  • Utánvét vagy beszedés futárszolgálat kézbesítése esetén készpénzben vagy bankkártyával
  • Átutalás - csak szerződött partner esetén
  • Online bankkártyás fizetés - rendelés leadásakor biztonságos bankkártyás fizetés
 Készpénz

Országos szaküzlethálózatunkban történő személyes átvétel esetén rendelését készpénzben tudja   kifizetni. Futárnak készpénzben való fizetés utánvétnek vagy beszedésnek minősül.

   
 Bankkártya

Országos szaküzlethálózatunkban történő személyes átvétel esetén rendelését bankkártyával és   Egészségpénztári kártyával is tudja rendezni.

   
 Utánvét vagy   beszedés futárral

Futárszolgálati kiszállítás esetán a futárnak készpénzben történő fizetéssel lehet rendezni a rendelt   termékek és esetleges szállítási költség ellenértékét.

   
 Átutalás
 
KIZÁRÓLAG szerződéssel rendelkező viszonteladó partnereink egyenlíthetik ki rendelésük értékét   átutalásos fizetési móddal. 
A szerződés szerinti fizetési határidővel kiállított számla személyes átvétel esetén átvételkor kerül kiállításra. Futárszolgálattal történő szállítás esetén a számla valamely csomagba kerül elhelyezésre.
Cégek esetén személyes átvételkor az átvétel igazolásához a cég pecsétja szükséges, illetve átvételkor   az átvevő olvasható neve, aláírása és személyi igazolványának száma kerül rögzítésre. Adatvédelmi     elveink tartalmazzák az adatok biztonságát előíró rendelkezéseket.
 Bankfiók neve: Raiffeisen Bank Zrt. Budapesti Fiók,
 Bankfiók címe: Budapest, 1054, Akadémia u. 6.
 IBAN: 
 Pénznem: HUF
 BIC/SWIFT kód: 
 Bankszámlaszám: 12001008-01454738-00100001
 
   
  Online   bankkártyás   fizetés Minden webáruházunkban rendelést leadó választhatja az online bankkártyás fizetési lehetőséget. Diners, Visa, VPay, Mastercard, Maestro kártyákkal gyorsabb, egyszerűbb és érintésmentes fizetés lehetséges így. Átutalás költségeit megspórolhatja.
 
   
 Egészségpénztári   kártyás fizetés
 
KIZÁRÓLAG személyes átvétel esetén szaküzleteinkben!!!

Egészségpénztáron keresztül két féle módon történhet a szolgáltatások kiegyenlítése:
készpénzes/bankkártyás vásárlással: ebben az esetben a pénztártag megelőlegezi a szolgáltatás   összegét, melyet a pénztár utólag, a tag igénylése alapján kiegyenlít. Jelenleg ilyen módon bármelyik   egészségpénztárra ki tudunk állítani számlát. A számla kiállításához szükséges az Egészségpénztár   számlázási neve és címe, a pénztártag neve és tagsági száma 
 
egészségpénztári kártyával: a tag a kártyával kiegyenlíti a szolgáltatás ellenértékét. A   kártyatranzakció összege a tag egészségpénztári számláján zárolásra kerül, melyet a pénztár átutal a   szolgáltatónak. Az alábbi egészségpénztárak kártyájával fizethetnek: Allianz Hungária   Egészségpénztár, PRÉMIUM Egészségpénztár, Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár, Generali  Önkéntes Egészségpénztár, Medicina Egészségpénztár, MKB Egészségpénztár, OTP Országos   Egészségpénztár, Patika Egészségpénztár, TEMPO Országos Önkéntes Kiegészítő Egészségpénztár,   Új Pillér Egészségpénztár, Vasutas Egészségpénztár 
 

 

KÉRDÉSE VAN? ÍRJON NEKÜNK!

Ha nyitvatartási időn kívül jut eszébe kérdés, írjon e-mailt a fenti e-mail címekre vagy küldjön üzenetet az alábbi űrlap kitöltésével.

Adatai nálunk biztonságban vannak, adatvédelmi tájékoztatónkat itt olvashatja >> ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Üzenetküldés
Tájékoztatjuk, hogy az üzenet elküldésével hozzájárul a személyes adatainak az adatkezelési tájékoztatónkban foglaltak szerinti felhasználásához.