REGISZTRÁCIÓ MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE - akik még nem vásároltak nálunkHa Ön még nem vásárolt a Rextra vagy az Egészségplusz weboldalán és magánszemély jó helyen jár.

Kérjük a regisztráció szöveges útmutatóit figyelmesen olvassa el!
 
Kik regisztrálhatnak ezen az oldalon?
  • magánszemélyek, akik még nem vásároltak a rextra.hu weboldalon
Az alábbi mezők kitöltésével, az adatvédelmi nyilatkozat és a vásárlási feltételek elfogadásával Önnek lehetősége van REXTRA webáruházába bejelentkezni és élvezni az ezzel járó előnyöket.
 
Miért jó ha regisztrál?
  • Rendeléseit áttekintheti
  • Láthatja, hogy az adott termék van-e raktáron
  • Hozzáadhatja a kiválasztott termékeket a kívánságlistához
  • A jövőbeli rendelésekhez nem kell adatait újra megadni
  • Éjszaka is vásárolhat

*-al megjelölt mezők kitöltése kötelező!

Bármilyen kérdés esetén munkaidőben hívja a 06 26 309 109- es telefonszámot, vagy írjon a [email protected] e-mailcímre.

Regisztráció

Számlázási adatok

Szállítási adatok

Megjegyzés

Felhasználási és adatvédelmi nyilatkozat

Általános információk a regisztrációról:

 

Hozzájárulása alapján az itt megadott személyes adatait a felhasználói fiók létrehozása érdekében kezeljük. Személyes adatai kezeléséhez a "Regisztráció" gomb megnyomásával járul hozzá. Ha többet szeretne megtudni a személyes adatok kezelésről, különösen az egyéb célú adatkezelésekről, az EU-n kívüli adattovábbításról és adatkezeléssel kapcsolatos jogairól, kérjük olvassa el az "Adatvédelmi elveinkmenüponton Adatvédelmi tájékoztatónkat és az "Általános Szerződési Feltételek(ÁSZF) menűpontban webáruházunk Általános Felhasználási feltételeit.