Oviban, bölcsibe kis cipőt keres?
Kinőtte gyereke a cipőjét?
Elhasználódott a kedves kis lábbeli?
 

ELSŐ LÉPÉS IS FONTOS

 
Könnyű, különösen hajlékony talpú, kívül-belül valódi bőrből készült kiscipők az első lépések megtételéhez is segítséget nyújtanak....mert nem kell, hogy minden kezdet nehéz legyen!
 
A megfelelően kialakított gyerekcipő megvéd a deformációk kialakulásától és stabilizálja a lábtőcsontokat. Járás közben komfort érzetet és megfelelő mozgást biztosít a gyerek lábujjai számára.Kizárólag valódi bőrrel és természetes, minőségi alapanyagokkal készült lábbeliket tartunk, mely biztosítja a láb megfelelő szellőzését, higiéniáját, illetve mechanikai védelmét.
 
Válogasson a magas minőségú Szamos és Memo gyermek cipők, átmeneti cipők, szandálok közül.
 
 
 

SZAMOS gyerekcipő

 
Válogasson a Szamos szupinált átmeneti cipők közül, melyek kívül-belül finom puha bőrből készülnek. Közkedvelt, divatos mintái minden kisgyerek szívét megnyerik. Orrát speciális gumi védi a kopástól, tavaszra rövidebb, őszre közepes és magasszárú Szamos szupinált modelljeinkből válogathat!
 
A Szamos gyerekcipő a legtöbb kisgyermekes család számára ismerős márka. A Szamos Kft. 1990-ben alakult, majd saját tervezésű lábbelijeit 2007-től kezdte el a piacra bevezetni és értékesíteni. A „Szamos Kölyök” néven elterjedt cipők a természetes alapanyagoknak és a magas minőségnek köszönhetik népszerűségüket. 2008-ben tovább emelte a tétet a cég, és kifejezetten olyan formatalpas gyerekcipők gyártásával kezdett el foglalkozni, amelyek hozzájárulnak a gyerkőcök lábának egészséges fejlődéséhez.
 
 

MEMO gyermekcipő 

 
Vagy vállassza a Memo supinált gyermek cipőit...
A Memo supinált gyerekcipők 3 mm belső supinációs korrekcióval gyártott gyógycipők, válogatott minőségi nubukbőr, fedettbőr, metálbőr felsőrésszel, megerősített, hosszan előrevezetett sarokkéreggel, csúszásgátló strapabíró talppal készülnek.
 
 
Mit szeretnek a Memo cipőkben?
A Memo gyerekcipők megerősített kéreggel, minőségi nubukbőr, fedettbőr, metálbőr anyagokból, strapabíró talppal készülnek.
 
Miért ajánlott?
A kiegészítő talpbetétekkel kombinált Memo gyerekcipőkkel több különböző típusú lábdeformálódás is korrigálható.
 
Mitől különleges?
A Memo supinált gyerekcipőket egyedi, különleges öndiagnosztikai járótalppal gyártják.
 
 
Bízunk benne, Ön is megtalálja kínálatunkban a megfelelő lábbelit gyermeke számára.

TAVASZI KÉSZLETKISÖPRÉS - MINDEN MÁSODIK FÉLÁRON 

 

Mi most abban tudunk segíteni, hogy ezekhez a kiscipőkhöz nagyon kedvező áron juthasson hozzá 2022.04.01 és 2022.04.30között.
 
Ne hagyja ki ezt az alkalmat vásároljon akciós áron.  - Minden második pár gyermekcipő most fáláron lehet az Öné!
 
Látogasson el üzleteinkbe gyermekével és próbálja fel a kis lábakra megfelelő lábbelit vásárlás előtt!
 
                                                                                        
Kiemelt készlettel várjuk miskolci, salgótarjáni és budapesti Egészségplusz üzleteinkben, megrendeljük Önnek bármelyik Rextra vagy Egészségplusz szaküzletben illetve vásárolhat webáruházunkban a 14 napos visszaküldési lehetőséggel.
 
(webáruházban leadott rendelés esetén a kedvezményt rendelés leadása után kollégáink érvényesítik a rendelés beérkezése után)
 
Ez most egy remek alkalom jó minőségű gyermek cipőt vásárolni kedvező áron!
 
Lapozza át online lábbeli katalógusunkat, ahol még felnőtt papucsok, szandálok, cipők, de még csizmák közül is válogathat!
 
 
 
GYERMEK CIPŐK A WEBÁRUHÁZBAN>>

A képek illusztációk, termékkínálatunkban nem minden szerepel. Tájékozódjon üzleteinkben!