Üdvözöljük a 3M Littmann Core digitális elektromos fonendoszkóp akciós oldalán!

A Littmann Core a legújabb generációs digitális elektromos fonendoszkóp, amely lehetővé teszi a hallott hangok kristálytiszta, digitális minőségű rögzítését. A REXTRA számára fontos, hogy az egészségügyi szakembereknek és a diákoknak is a legjobb eszközt adjuk kezébe, amellyel a legjobb diagnosztikai eredményeket érhetik el.

Miért a legjobb választás egy Littmann elektromos fonendoszkóp?

  • A Littmann Core az első olyan elektromos fonendoszkóp, amelynek a Bluetooth® technológiája lehetővé teszi, hogy közvetlenül kapcsolódjon az okostelefonjához vagy táblagépéhez. Ezáltal könnyedén rögzítheti, oszthatja meg, és archiválhatja a vizsgálati eredményeket.

  • A legnagyobb előnye a hagyományos fonendoszkópokkal szemben, hogy a Littmann Core kiváló minőségű, zajszűrő technológiával rendelkezik. Így a zajosabb környezetekben is könnyedén meghallhatja a szívverés, a légzés és a véráramlás hangjait.

  • A 3M Littmann Core elektromos fonendoszkóp átfogó vizsgálatot és kutatást követően került kifejlesztésre, hogy a lehető legmagasabb színvonalú orvosi eszközt nyújtsa a felhasználóknak. Az ergonomikus kialakítás és a könnyű kezelhetőség biztosítja a lehető legkényelmesebb használatot.

  • Több színben is elérhető a Littmann Core fonendoszkóp, válassza ki a kedvenc színét, és szerezze be most a lehető legjobb diagnosztikai eszközt!

  • Az 1,5V-os AAA elemmel működő Littmann Core elektromos fonendoszkóp hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszabb ideig használhatja egyetlen elemmel is. A készülék érzékeny gombokkal és egy jól látható kijelzővel van ellátva, így egyszerűen kezelhető és beállítható a kívánt üzemmód.

  • A digitális fonendoszkóp használata egyszerű és intuitív. Csak helyezze fel a fejhallgatót, és nyomja meg a hallgató gombot, hogy hallja a beteg szív és tüdő hangjait. A Littmann Core lehetővé teszi, hogy rögzítse és tárolja a hallott hangokat, így azokat később könnyedén visszahallgathatja és elemezheti.

  • A 3M Littmann Core digitális elektromos fonendoszkóp tökéletes eszköz a betegségek diagnosztizálására és az egészségügyi állapot figyelésére. Az egyszerű kezelhetőség és a kiváló minőségű zajszűrő technológia biztosítja, hogy a legapróbb részletekig hallja a beteg szív és tüdő hangjait.


Vásároljon most a Littmann Core digitális elektromos fonendoszkópból, és szerezze be akciós áron a legjobb diagnosztikai eszközt az egészségügyi gyakorlatban! Köszönjük, hogy ellátogatott és elolvasta rövid összefoglalónkat, ha bármilyen kérdése van a Littmann Core-ról, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

Minden megyeszékhelyen várjuk szeretettel szaküzleteinkben is! Elérhetőségeink: KAPCSOLAT


                                                                                  

Akció időtartama: 2023.04.27 - 2023.05.31-ig illetve a készlet erejéig érvényes!


Rendeljen most a Littmann Core digitális elektromos fonendoszkópból hihetetlen akciós áron és élvezze a legmagasabb minőséget az orvosi diagnosztika terén!