Feliratkozás hírlevélre

Töltse ki a lenti űrlapot a feliratkozáshoz! E-mail cím megadása kötelező, a többi mező kitöltése ajánlott!

Az űrlap kitöltése után e-mailcímére megerősítő e-mail fog kapni, melynek jóváhagyja után kapja meg az Ön kuponkódját!

* Az Ön e-mail címe:
   Megszólítás:
   Vezetéknév:
   Keresztnév:
   Megye:
 

Email marketing by NeoSoft

Szeretném rendszeresen megkapni a Rextra hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Rextra aktuális ajánlatairól.2 A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi elveink tartalmazzák. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes. 

A Rextra komolyan veszi az Ön személyes adatainak védelmét, és szeretné elkerülni az Ön e-mail címével való visszaélést. A fenti gombra való kattintással hozzájárulok, hogy a Rextra Kereskedelmi Kft. és a Rextra vállalat csoport tagjai hírlevelet, hirdetéseket, felméréseket és információkat küldjenek nekem promóciókról és ajánlatokról, e-mailen keresztül és telefonon. Tudomásul veszem, hogy személyes adataimat a Rextra Kereskedelmi Kft. és a Rextra vállalat csoportja tagjai feldolgozzák a Rextra Kft. adatvédelmi irányelveinek megfelelően a fenti marketing és promóciós céllal, és hogy személyes adataim továbbításra, tárolásra és/vagy feldolgozásra kerülnek a Rextra Kereskedelmi Kft. nevében harmadik fél partnerek által, Magyarországon, mindig szigorú titoktartási és biztonsági kötelezettségek betartásával. További részletek: https://rextra.hu/adatvedelmi_elveink

Kellemes időtöltést kívánunk ajánlataink böngészéséhez és híreink olvasásához!

1.A kupon a sikeres regisztrációt követő 1 hónapig érvényes, csak egyszer és csak a www.rextra.hu oldalon beváltható. Nem érvényes szolgáltatásokra - szerviz és felülvizsgálat rendeléshez, talpbetét készítéshez, Medela mellszívó bérléshez.
2.Természetesen hírlevelünkről bármikor könnyedén leiratkozhat. Ehhez elég a minden hírlevél végén található leiratkozási linkre kattintania.