Szeretnénk értesíteni Önt, hogy a REXTRA orvosi műszer forgalmazó egri szaküzlete 2024 januárjában elköltözött a Széchenyi utcából!


Új címünk: 3300 Eger, Rózsa Károly utca 22.


 

Az új címen továbbra is szívesen állunk rendelkezésére, és örömmel várjuk Önt a Rextra szaküzletében, ahol egészségügyi intézményeket, praxisokat várunk sok szeretettel a gyógyításhoz elengedhetetlen eszközzökkel, a betegeket pedig a gyógyulást segítő termékekkel és mindenkit, akinek fontos az egészségmegőrzés a mindennapokban.

Az új helyen változatlanul biztosítjuk az Ön számára a magas színvonalú kiszolgálást és a minőségi orvosi műszerek, egészségmegőrző termékek széles választékát.

Kérjük, hogy sürgős esetekben látogasson el a Rextra Webáruházába a https://rextra.hu linken keresztül, ahol továbbra is könnyedén rendelhet és válogathat a kínálatunkból. Webáruházunkból az első áruküldés 2024.01.08-án indul, a kötelező nagy leltár után. Elérhetőségeket és nyitva tartásokat itt követheti: KAPCSOLAT

Köszönjük türelmét és megértését a költözés és leltár időszakában. Bízunk benne, hogy az új helyen is elégedetten fogja használni szolgáltatásainkat és vásárolja termékeinket.