Kedves Vásárlónk!

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy a nyári hónapokban a REXTRA webáruházban futárszolgálattal rendelt hűtést igénylő tesztcsíkokhoz mostantól jégakkukat csomagolunk, hogy megfelelő hőmérsékleten érkezzenek Önhöz. Ez az intézkedés azért szükséges, hogy a termékek minősége és hatékonysága megmaradjon a szállítás során.

A jégakkuk a csomagolásban vannak elhelyezve. A jégakkuk használata jelentős mértékben segít megőrizni a termékek hűtöttségét, így Önöknek is garantáltan kiváló minőségű tesztcsíkok érkeznek majd a kézbesítés során.

Fontos megjegyezni, hogy a jégakkuk használatával járó költségeket be kell számítanunk a szállítási díjba.

A jégakkuk felára 440 Ft lesz minden rendelésre vonatkozóan.

Ezt a díjat a számlán feltüntetjük és a termékekkel együtt a választott fizetési módon tudják rendezni.

A REXTRA mindig törekszik a legmagasabb színvonalú szolgáltatás nyújtására, és a tesztcsíkok minőségének megőrzése nagy jelentőséggel bír számunkra. Reméljük, hogy megértik az új szállítási rendszerünkkel járó előnyöket, és továbbra is a REXTRA webáruházát választják vásárlásaikhoz.

Amennyiben kérdései vannak, vagy további információra van szüksége, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az alábbi elérhetőségeinken:

Telefon: +36 20 452 2222

E-mail: rec@rextra.hu

Köszönjük, hogy a REXTRA mellett döntöttek. Mindig itt vagyunk, hogy segítsünk Önöknek a legjobb termékekkel és szolgáltatásokkal.