A REXTRA Kereskedelmi Kft. számára mindig is fontos volt a minőségi kereskedelmi munka, a vevők elégedettsége. A vevők elégedettsége számunkra nem csak azt jelenti, hogy mindig mindennel elégedettek, hanem azt is, hogy elmondják és mi meghallgatjuk azt, amivel esetleg nem elégedettek, nem tudják jól használni, változtatnának rajta, megkönnyítené a vásárlást. Partnereink, vevőink és saját dolgozóink megkérdezésével, igényeik felmérésével és a rendelkezésre álló eszközök és lehetőségek alkalmazásával webáruházunkat modernebbé, egyszerűbbé, felhasználóbarátabbá, könnyebben kezelhetővé és átláthatóbbá tettük.

2020 márciusában két nagy dolog is elkezdődött. Az egyik, hogy akkor újult meg webáruházunk először, a másik, hogy berobbant a Koronavírus életünkbe. A Covid megtanított minket is arra, hogy igyekezzünk a változásokra minél hamarabb reagálni. A Covid járvány is megerősítette az emberekben az online tér és világ használatát. Rengeteg ember tanulta meg használni az online eszközöket. Azt látjuk, hogy az egyszerű és gyors információra van igény, így mi ezen változtattunk. Kereskedelmi cég lévén természetesen a fő célunk az értékesítés, cégünk dolgozói és családjai megélhetését az eladott termékek jelentik, de ehhez kellenek a hasznos információk, tartalmak, képek, leírások. Mindez könnyen elérhetően.

2021 év végén fejlesztési munkába kezdtünk és a tesztelési időszak végére, 2022.01.13 óta a nagyközönség számára is elérhető. 

A REXTRA webáruház átalakításánál arra törekedtünk, hogy egy modern, felhasználóbarát felületet hozzunk létre, ahol könnyen eligazodnak az érdeklődők, könnyebb, informatívabb legyen a vásárlás előtt az oldalon eltöltött idő. 

Ennek érdekében a sok háttérmunka mellett ezeket a fejlesztéseket kérték vásárlóink, mi megvalósítottuk:

 • az oldal betöltése 2-4 mp alatt megtörténik
  Próbálja ki most >> https://rextra.hu
 • a teljes fejléc menü átalakításra került, felső menüsor átláthatóbb, egyszerűbb lett, termékkategóriák lenyíló menüben úgynevezett, megamenüben jelennek meg, a menüpontra egérre húzással lenyílik a Cikkcsoportfa 
 • Bemutatkozó oldal került létrehozásra
  Olvassa el most >> RÓLUNK!
 • ÜZLETKERESŐ oldalon minden elérhetőség egy helyen látható.
  Keresse meg Önhöz legközelebbi szaküzletünket!
 • BLOG tartalmaz minden hírt, van termékajánló, álláshirdetés, pályázati infók stb.
  Olvassa most legfrissebb híreinket!
 • REGISZTRÁCIÓ  – két módon regisztrálhat magánszemély és jogi személy – jogi személy még lehet már vásárolt, nem vásárolt
 • a regisztráció űrlap egyszerűbb, átláthatóbb

REGISZTRÁLJON MOST! Csak pár kattintás és bármikor vásárolhat online!

 • KERESŐ mező egyszerűbb és gyorsabb lett, bármilyen szóra keresve, ami a megnevezésben szerepel automatikusan képpel és árral megjelennek a termékek

  Próbálja ki! Keressen vérnyomásmérőt egészségének megőrzése érdekében!
 • hírek kint vannak a főoldalon és a szolgáltatások is elérhetők innen
 • elkülönítésre került orvosi műszer, egészségmegőrző termékek és gyógyászati segédeszköz termékek a menüben
 • látható a termékek minimális rendelési mennyisége

 • termékcsoportok mellett balra fent szűrési lehetőség van - ár/készlet/származási ország szerint

 

Itt még nem álltunk meg. A fejlesztés folyamatos, rengeteg ötletünk, tervünk van még, érdemes időről-időre visszatérni a webáruházba.

Szükségünk van az Ön tapasztalataira és véleményére is, ezért kérjük az alábbi űrlap kitöltésével írja meg nekünk észrevételeit, ötleteit, javaslatait, hogy Önnek is megfelelő módon tudjuk biztosítani a kényelmes vásárlást a REXTRA webáruházban! Köszönjük!