A nyári időszak beköszöntével számos kihívás elé nézünk, különösen akkor, ha az orvosi műszerek és azok tartozékainak szállításáról van szó. A hőség nem csak az embereket, hanem a hőre érzékeny termékeket is megviselheti, ezért szeretnénk felhívni figyelmüket egy fontos változásra, amely a Rextra szolgáltatásait érinti.

Tesztcsíkok és hőre érzékeny termékek szállítása

A jelenlegi kánikula és meleg miatt ideiglenesen szüneteltetjük a tesztcsíkok és más, hőre érzékeny termékek futárszolgálattal történő szállítását. Az extrém hőmérsékleti viszonyok miatt ezek a termékek könnyen károsodhatnak, ami jelentős minőségromlást eredményezhet. Annak érdekében, hogy biztosítsuk az Önök által megvásárolt termékek kifogástalan állapotát és megbízhatóságát, úgy döntöttünk, hogy ezeket a termékeket csak személyes átvétellel tesszük elérhetővé.

Hogyan lehet átvenni a termékeket?

Termékeink átvételére az országos szaküzlet hálózatunk üzleteiben van lehetőség. Így biztosítani tudjuk, hogy a hőre érzékeny termékek megfelelő körülmények között maradnak az átvételig. Az alábbiakban részletezzük, hogyan tudja megtenni az átvételt:

  1. Rendelés Leadása: A megszokott módon adhatja le rendelését weboldalunkon vagy e-mailen.
  2. Értesítés: Amint a rendelése átvehető, értesítést küldünk Önnek.
  3. Személyes Átvétel: Az értesítést követően látogasson el az Ön által választott Rextra szaküzletbe, ahol kollégáink készséggel segítenek az átvételben.

Üzleteink

Országos szaküzlet hálózatunk üzleteinek pontos címeit és nyitvatartási idejét megtalálhatják weboldalunkon a Kapcsolat menüpontban Üzleteinkben szakértő kollégáink várják Önöket, hogy minden kérdésükre válaszoljanak és segítséget nyújtsanak a megfelelő termékek kiválasztásában.

Miért fontos ez a lépés?

Az orvosi műszerek és tartozékok pontos és megbízható működése alapvető fontosságú az Önök egészsége szempontjából. A nyári kánikula alatt fennáll a veszélye annak, hogy a szállítás során a termékek túlmelegszenek és károsodnak. Ezzel a lépéssel azt kívánjuk biztosítani, hogy minden termékünk a legjobb minőségben és állapotban jusson el Önhöz.

Köszönjük megértésüket és türelmüket ebben az időszakban. Reméljük, hogy a személyes átvétel lehetősége továbbra is kényelmes és gyors megoldást nyújt Önöknek. Amennyiben bármilyen kérdésük lenne, forduljanak hozzánk bizalommal!