A cég a környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve igyekszik székhelyét a legkorszerűbb és energiatakarékosabb rendszerekkel ellátni. Jelen pályázatban napelemes rendszer kerül betervezésre mely az épület méreteiből adódóan is komoly energiamegtakarítás eredményezhet.

A cég a fentiek mellett igénybe szeretne venni vállalati tanácsadást stratégiai tanácsadás címen. Ez alapján összeállításra kerül a cég üzleti terve mely a jelenlegi gazdasági helyzet megvizsgálását követően valid képet ad a piacralépéshez illetve a termékek és szolgáltatássok optimális értékesítési stratégiájára. Az üzleti terv mind pénzügyi mind szakmai tényadatok felhasználásával készül. A tanácsadásra azért is van szükség mert a beruházással új növekedési lehetőségek és irányok nyílnak melyekhez elengedhetetlen egy Valid üzleti stratégia kialakítása.

A cég fontosnak tartja a jól képzett munkaerőt ezért képzési szolgáltatást szeretne igénybe venni mely sort skill képzésként hozzájárul a munkaerő készségfejlesztéséhez. A képzésen 6 fő fog részt venni.

Soft skill képzés bemutatása:
Az engedélyeztetett képzés neve: Ügyfélélmény alapú értékesítés.
A cég által gyártott termékek értékesítésének folyamatát támogatja. A képzés a munkavállalók kommunikációs készségét fejleszti és értékesítési technikákkal bővíti a résztvevők tudását. A képzés a cég tevékenységéhez teljes mértékben illeszkedik, mert a gyártott termékeket az értékesítők sokkal jobban fogják tudni képviselni mint a korábbiakban ezzel az értékesítés volumene növelhető, a cég egészére hatást gyakorol. Ezáltal árbevétel növekedés várható. Képzés hossza: 24 óra.

A cég rendelkezik ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítványokkal.

 

EASY FOLD:Az új gép hajtogatási geometriája is szélesebb, ezzel növelhető a gyártmány struktúra, új orvosi eszközökhöz/termékekhez tudunk speciális anyagokat gyártani, ilyen például a modernebb kardiotokográfok, másnéven CTG-k, melyeket a várandós kismamák kötelező vizsgálatainál használnak.A gyártott termékekhez kapcsolódó részegységek előállításához szükséges.

SZERVER: A beszerezni kívánt szerver teljesítménye tudja biztosítani részünkre, hogy országosan a 6000+ háziorvos (gyermek és felnőtt, illetve vegyes praxis), a 150 kórház, és 200+ szakrendelőintézet, az Országos Mentőszolgálat, és a becsült 30.000 magánszolgáltató partnerünk megfelelő minőségben, időben jusson hozzá a REXTRA által gyártott orvostechnikai eszközökhöz. Az évente több tízezer gyártási tétel dokumentációja, nyomonkövethetősége és elérhetősége a szigorodó gyártási szabályok miatt megköveteli a számítógépes rendszer közel 100%-os rendelkezésre állását és az új eszköz elősegíti ezt.

 

 

Pályázó neve

Rextra Kereskedelmi Kft.

Projekt címe

Kapacitás bővítő beruházás a Rextra Kft.-nél

Szerződés száma

GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-03832

   

Támogatás összege (Ft)

29 548 437

Összköltség (Ft)

59 096 875

A projekt megvalósításának kezdete

2022.05.01.

A projekt fizikai befejezésének határideje

2023.05.01.

Záró elszámolás benyújtásának határideje

2023.06.30.